Home TOP NEWS Επιβάλλεται να έχουμε απαιτήσεις

Επιβάλλεται να έχουμε απαιτήσεις

ag7-ermis-omonoia-b (24)


Ναι, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίκαια κέρδισε τον Ερμή, αφού ήταν η καλύτερη από τις δυο ομάδες εντός αγωνιστικού χώρου. Δεχτό επίσης πως η πίεση ήταν μεγάλη και ενδεχομένως η νίκη να βοηθήσει ψυχολογικά και να έρθουν καλύτερες εμφανίσεις. Εκείνο που δεν δεχόμαστε, είναι να ακούμε μέλος της διοίκησης, στη προκειμένη το κ. Χριστοδούλου μετά το ματς να μιλά για “καλή απόδοση”. Δηλαδή αυτό θέλουμε να περάσουμε στους παίκτες; Πως αυτές τις απαιτήσεις έχουμε;

Δεν λέμε από την άλλη να αρχίσει καταστροφολογία, αλλά να προσεγγίσουμε ρεαλιστικά την όλη κατάσταση. Η πίεση και η κακή ψυχολογία είναι ένα δεδομένο το οποίο όλοι αποδέχονται και αντιλαμβάνονται, όμως δεν είναι δυνατό να μιλάμε για πολύ καλή εμφάνιση, ούτε να ανάγουμε τη νίκη επί του Ερμή ως μέγα γεγονός. Είναι μια νίκη που μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο, αν την εκμεταλλευτούμε. Αν δεν βελτιωθούμε όμως, θα είναι σαν να μην συνέβηκε ποτέ.

Ο προπονητής πρέπει να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και να τους ανεβάσει. Καταλαβαίνουμε λοιπόν σε κάποιο βαθμό γιατί ο Καϊάφας δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη, αυτός τους βλέπει καθημερινά, ξέρει σε ποια κατάσταση είναι, τι μπορεί να περιμένει σε απόδοση από ένα παιχνίδι. Εκείνη όμως που θα θέσει το ύψος του πήχη είναι η διοίκηση και επιβάλλεται να τον βάζει ψηλά. Να έχει στόχους και όραμα. Και να διατηρεί το βλέμμα στο μακροπρόθεσμο στόχο.