Home TOP NEWS Ετοιμάζουν εκπλήξεις;

Ετοιμάζουν εκπλήξεις;

match-omonoia-salamina-kazamias (26)-kaiafas-bebe


Το να επιστρέψει ο Ούτσα Λομπιανίτσε στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Ράμος, δεν είναι έκπληξη. Ούτε το να παίξει κορυφή της επίθεσης ο Σέρινταν και ο Σκέμπρι είτε να μείνει πάγκο είτε να μείνει στα φτερά, ούτε να ξεκινήσει ο Παναγή. Θα εκπλήξει λοιπόν πραγματικά ο Κώστας Καϊάφας με το στήσιμο της ομάδας, ή θα πάει σε αναμενόμενη εντεκάδα. Ότι κι αν επιλέξει, προφανώς αυτό που μετράει είναι η νίκη, πιο κάτω όμως κάποια σενάρια με εκπλήξεις:

4-4-2 και μαζί Σκέμπρι-Σέρινταν

Το ρεπορτάζ ΟΜΟΝΟΙΑΣ τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει συνεχώς το δίλημμα Σκέμπρι ή Σέρινταν; Έκπληξη θα ήταν να τους δούμε μαζί σε σχήμα 4-4-2. Λέμε έκπληξη γιατί είναι κάτι που δεν ξαναδοκίμασε ο κόουτς, ενώ προϋποθέτει ότι θα μείνει στο πάγκο ένας εκ των Μπεμπέ-Ασσίς, ή κάποιος των άκρων για να πάει ο Ασσίς φτερά. Προφανώς το σχήμα είναι πολύ επιθετικό, θα πέσει όμως πάρα πολύ βάρος στους 2 του άξονα και ειδικά το Γιώργο Οικονομίδη.

Ρόμαρικ στα χαφ

Ο άσσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, διαθέτει εμπειρία και βιογραφικό, που όλοι θα ζήλευαν. Παίζει ως τώρα στην άμυνα, λόγω ετοιμότητας και λόγω αναγκών της ομάδας στα μετόπισθεν. Έκπληξη λοιπόν θα ήταν να τον δούμε στα χαφ, πλάι στο Γιώργο Οικονομίδη. Αν είναι σε επαρκή βαθμό ετοιμότητας, θα βοηθήσει στο μαρκάρισμα, στο κλείσιμο των χώρων, γιατί η αλήθεια είναι στιγμές που τρέχει μόνο ο Γιόγιο. Κάτι τέτοιο όμως, πέραν από τρεξίματα από το Ρόμαρικ, προϋποθέτει και ότι ο Καϊάφας θα εμπιστευτεί στην άμυνα ένα εκ των Μεντί-Καντούτση, ή ότι ο Γκουλόν θα μπει απευθείας εντεκάδα και θα παίξει πίσω.