Home TOP NEWS Ηρεμία, υπομονή, αλλά όχι και δεν τρέχει τίποτα

Ηρεμία, υπομονή, αλλά όχι και δεν τρέχει τίποτα

ag6-omonoia-apollon-kazamias (57)


Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα και τις νίκες των πρωτοπόρων ΑΕΚ και Αποέλ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε 6 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, 7 βαθμούς πίσω από τη κορυφή. Ο προπονητής της ομάδας μας στη διάσκεψη τύπου ζήτησε υπομονή, την στιγμή που η διοίκηση συστήνει ηρεμία. Μια ηρεμία που πλησιάζει τα όρια της απάθειας.

Η ιστορία έχει αποδείξει πως μετά από άσχημα ξεκινήματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει καλό ποδόσφαιρο. Απαλλαγμένη βέβαια από το άγχος, αφού η κορυφή μετατρέπεται από στόχο σε όνειρο, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι στις αρχές, σουλουπώνει σιγά σιγά τις αποστάσεις, αλλά το σπριντ της προς τη κορυφή δεν είναι αρκετό. Μας κάνει τρομερή εντύπωση, που η διοίκηση και το τεχνικό τημ συμβιβάζονται στα όσα έχουμε περιγράψει πιο πάνω.

Μας ζητάνε να προσεγγίσουμε τα πράγματα ψύχραιμα, αλλά ας σταματήσουν οι αρμόδιοι να συμπεριφέρονται λες και δεν έχει συμβεί τίποτα. Τη στιγμή που άλλοι καθαρίζουν με 4άρες και 5άρες, εμείς αδυνατούμε να κάνουμε δυο διαδοχικές νίκες. Επιτέλους πρέπει να βρούμε τι κάνουμε λάθος επί χρόνια και να το διορθώσουμε δραστικά. Όχι να περιμένουμε το χρόνο να γλύψει τις πληγές μας, μέχρι την επόμενη φορά.