Home TOP NEWS Η έμπνευση, η εμφάνιση και η επόμενη μέρα

Η έμπνευση, η εμφάνιση και η επόμενη μέρα

ag7-ermis-omonoia-e-Roushias (23)


Ο Κώστας Καϊάφας είχε έμπνευση, μεγάλη έμπνευση (όπως λέει και ο στίχος λαϊκού άσματος) με την επιλογή του Ονησίφορου Ρουσιά στην κορυφή της επίθεσης και δικαιώθηκε.

Του Κώστα Καλλή, Ο Φιλελεύθερος

 

Ο 23χρονος επιθετικός με το «χρυσό» γκολ που πέτυχε οδήγησε την ομάδα του σε μια σημαντική επιτυχία. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάνε τη νίκη, ένας στόχος που ήταν αδιαπραγμάτευτος πριν το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος».

Ωστόσο, η εμφάνιση και πάλι δεν ήταν η αναμενόμενη. Οι πράσινοι έμειναν και πάλι στην μετριότητα. Υστέρησαν δημιουργικά, δεν είχαν φαντασία και οι περιπτώσεις που απείλησαν την αντίπαλη εστία ήταν λίγες.

Έγιναν λάθη στις μεταβιβάσεις και γενικά η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που αναμένουν και προσδοκούν οι οπαδοί της. Στα θετικά καταγράφεται το μηδέν παθητικό. Ο Καϊάφας έχει πολλά ακόμη να δουλέψει και να διορθώσει ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ στη συνέχεια να συνδυάσει νικηφόρα αποτελέσματα με θετικές εμφανίσεις.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα, γεγονός που επηρεάζει τη συνολική εικόνα της ομάδας. Πάντως, το χθεσινό «διπλό» είναι ικανό να επιδράσει θετικά στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Απομένει να γίνει σωστή διαχείριση της επιτυχία επί του Ερμή και πολύ περισσότερο να έχει και συνέχεια.

Το ματς με την Πάφο, το οποίο ακολουθεί, έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας όμως είναι στο ΓΣΠ και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη. Μόνο έτσι θα μπορέσει να συνεχίσει την αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα κι να πάει με άλλο αέρα στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.

Η επόμενη μέρα προδιαγράφεται πολύ καλύτερη για την ΟΜΟΝΟΙΑ εφόσον δείξει συνέπεια. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της. Ο κόσμος έδειξε να τους πιστεύει, απομένει να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του.