Home TOP NEWS Καλή η «υπομονή», αλλά θα αλλάξει κάτι;

Καλή η «υπομονή», αλλά θα αλλάξει κάτι;

ag6-omonoia-apollon-kazamias (53)


Αν πραγματικά ο Κώστας Καϊάφας πιστεύει πως με την υπομονή θα φτιάξει η κατάσταση, τότε καλώς, αλλιώς η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλού βαδίζει και αλλού παραπατά.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ – Goal News

Ζήτησε ξανά υπομονή από τον κόσμο, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, όμως η αλήθεια είναι πως η υπομονή εξαντλήθηκε.

Πιστεύει δηλαδή ο κόουτς πως με την πάραδο του χρόνου όλα θα φτιάξουν; Ως δια μαγείας θα ζωντανέψει ξανά η μεσαία γραμμή; Θα αναπτύσσεται η ομάδα του ορθολογιστικά στην επίθεση και με σωστό πλάνο;

Θα μπορέσει να απειλήσει (σοβαρά) την αντίπαλη εστία με 2-3 ευκαιρίες της προκοπής ή ξαφνικά ποδοσφαιριστές που αποδεδειγμένα δεν μπορούν θα γίνουν από τη μία μέρα στην άλλη παιχταράδες;

Για ακόμη μία αγωνιστική οι πράσινοι δεν έμοιαζαν με ομάδα στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Με εξαίρεση κάποιες… αναλαμπές στις πρώτες έξι αγωνιστικές, το θέαμα που παρουσιάζουν είναι κακό και τα αποτελέσματα ακόμη χειρότερα.

Έμειναν επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή και ακόμη βρισκόμαστε στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ άλλη μία σεζόν βρίσκεται προ της καταστροφής.

Είναι άξιον απορίας πως μπορεί η κατάσταση να βελτιωθεί στην περίοδο της διακοπής. Φυσικά και ο Καϊάφας γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθεί η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως μόνο η επιστροφή των τραυματιών δεν είναι ικανή για να αλλάξει την κατάσταση.

Αυτές οι δύο εβδομάδες είναι οι πλέον καθοριστικές για το πράσινο οικοδόμημα. Ή που θα γυρίσει ο τροχός και το τρένο θα μπει στις ράγες ή που στην επόμενη στραβή θα μιλάμε πάλι για «υπομονή» και «καλή ομάδα».