Home TOP NEWS Κι αν απομακρυνθεί ο κόσμος;

Κι αν απομακρυνθεί ο κόσμος;

ag6-omonoia-apollon-kazamias-kosmos  (1)


Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις. Έχει αποδεχθεί, στο βωμό των εγκλημάτων και του χρέους, καταστάσεις που κτυπιούνται ευθέως με το DNA του και παραμένει στο πλευρό της ομάδας του, πιστός στρατιώτης. Έχουμε γράψει πάμπολλες φορές όμως, πως η ψυχολογία του κόσμου περνάει κυρίως μέσα από το γήπεδο.

Το αγωνιστικό ανέβασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λοιπόν, επιβάλλεται και για τη ψυχολογία του κόσμου. Όσες υποχωρήσεις κι αν κάνει ο ΛΑΟΣ, δεν μπορεί να αποδεχθεί την 6 θέση, ούτε να μην μπορεί η ομάδα του να επιβληθεί μικρότερων ομάδων όπως η Δόξα και ο Εθνικός Άχνας. Περιμένει πως έστω καθυστερημένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποδώσει ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος της αλλά και των ονομάτων στο ρόστερ της.

Παράλληλος στόχος με την κατάκτηση τίτλων, είναι η οικονομική εξυγίανση του σωματείου. Πόσο εφικτό όμως είναι κάτι τέτοιο χωρίς το κόσμο στο πλευρό του; Η εξυγίανση θα έρθει μέσω της ανάπτυξης, οπότε ας φροντίσουμε να παίξουμε και λίγο μπαλίτσα. Στο ίδιο μήκος κύμματος, θα έπρεπε να εξεταστούν και άλλα αιτήματα της πλειοψηφίας του κόσμου, όπως η καλύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι εγγραφές μελών. Πολύ απλά, δεν το αντέχει το σωματείο να χάσει το κόσμο.