Home TOP NEWS Μόνη επιλογή η νίκη

Μόνη επιλογή η νίκη

AG6 - Omonia - Apollon - Kaz (160)


Αργά και βασανιστικά πέρασαν οι δυο βδομάδες χωρίς πρωτάθλημα όμως πέρασαν. Το ενδιαφέρον που έδωσε η εθνική βοήθησε, αλλά όπως και να το κάνει κανείς, αλλιώς είναι να παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτή την εβδομάδα παίζει εκτός έδρας με τον Ερμή και φυσικά όλοι εύχονται να ανταμείψει την αναμονή. Έχουμε πεθυμήσει με την απόδοση της η ομάδα, να μας κάνει να ανυπομονούμε να την ξαναδούμε.

Η νίκη αύριο είναι η μόνη επιλογή. Στην 7η στροφή του πρωταθλήματος, έχουμε μείνει ήδη μακριά και πρέπει να αρχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε απώλειες των άλλων. Μας ενοχλεί που είμαστε για άλλη μια χρονιά στην ίδια θέση, αυτά είναι τα δεδομένα μας όμως και αυτά είναι που πρέπει να παλέψουμε να ανατρέψουμε. Πρέπει να βάζουμε κοντινούς στόχους, μικρά μαξιλαράκια και να τα πιάνουμε μέχρι να φτάσουμε στο μεγάλο.

Το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ ενδεχομένως θα ξεκαθαρίσει, τουλάχιστο σε κάποιο βαθμό, τις επόμενες 4 αγωνιστικές. Είτε κάνουμε σερί, είτε συζητάμε ξανά τι πήγε λάθος. Το αυριανό, όπως και το επόμενο ματς είναι τα “εύκολα” εκ των τεσσάρων, αν μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοιο οποιοδήποτε ματς. Μόνη επιλογή η νίκη λοιπόν και καλά κάνουμε να τη πάρουμε.