Home TOP NEWS Ναι, αυτά είναι ΟΜΟΝΟΙΑ

Ναι, αυτά είναι ΟΜΟΝΟΙΑ

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (19)


Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξέρει και να αναγνωρίζει και να επικροτεί. Όσα παράπονα κι αν έχει από λάθη που έγιναν, χειροκρότησε αμέσως την ενέργεια της διοίκησης να φιλοξενήσει πρόσφυγες στην κερκίδα της ομάδας μας στο μεγάλο ντέρμπι. Λίγες ώρες μετά, έδειξε την ευχαρίστηση του και για το γεγονός πως παίκτες και προσωπικό της ομάδας μάζεψαν λεφτά για τον αδερφό μας Κωνσταντίνο. Αυτά, ναι είναι ΟΜΟΝΟΙΑ!

Εκφράζουν τα ιδανικά πάνω στα οποία αυτή η ποδοσφαιρική ομάδα βασίστηκε για να γίνει ιδέα και τρόπος ζωής. Τέτοιες ενέργειες πάντα θα επικροτούνται και θα συσπειρώνουν το μεγάλο ΛΑΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο οποίος τονίζουμε πως ότι παράπονο κι αν έχει που κάποιες απαιτήσεις του δεν εισακούστηκαν, θα αναγνωρίζει πάντα το σωστό.

Είναι για αυτό, που καλούμε συνεχώς τους αρμόδιους να έρθουν κοντά στο κόσμο, να κάνουν άνοιγμα, να αντιληφθούν πως αυτοί που κριτικάρουν κάποιες αποφάσεις δεν έχουν προσωπικά με κανένα. Το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σκέφτονται και αυτό θα έρθει μόνο μέσω συλλογικών αποφάσεων για το μέλλον.