Home TOP NEWS Να είναι το πρώτο από πολλά

Να είναι το πρώτο από πολλά

ag7-ermis-omonoia-c-Roushias (13)


Χρυσό αποδείχθηκε το πρώτο γκολ του Ονησίφορου Ρουσιά μες τη χρονιά, αφού έδωσε το χθεσινό τρίποντο. Όπως τόνισε ο “Όνη” μετά το παιχνίδι “όσο σκοράρεις νιώθεις καλύτερα” και προφανώς στόχος του, είναι το χθεσινό να αποτελέσει το πρώτο από πολλά! Το έχει και ο ίδιος ανάγκη, το έχει και η ομάδα του!

Παρότι έχουν σκοράρει και οι 3 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στη κορυφή (Σέρινταν, Σκέμπρι, Ρουσιάς), τα 9 γκολ σε 7 αγωνιστικές σίγουρα δεν είναι ικανοποιητικός αριθμός. Θα μας πείτε πως πρώτιστα φταίει το γεγονός πως δεν δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες, όμως σίγουρα ρόλο παίζουν και οι επιθετικοί. Ο Ρουσιάς έχει το ένστικτο του γκολ και το απέδειξε επανειλημμένα. Τώρα πρέπει να το κάνει συνεχόμενα.

Πρέπει επίσης να εκμεταλλεύεται το χρόνο που παίρνει και να διορθώνει κι άλλα κομμάτια του παιχνιδιού του, όπως τον τρόπο που αξιοποιεί τον όγκο του μες το κουτί. Όπως λέγαμε για τον κολλητό του Δημήτρη σε παρόμοια ηλικία πως στα εκπληκτικά του φυσικά προσόντα πρέπει να κτίσει για να γίνει ολοκληρωμένος, έτσι λέμε πως και ο Όνη πρέπει να κτίσει στο ένστικτο του γκολ. Ο Τζίμης τα κατάφερε και έγινε ο κορυφαίος Κύπριος, δεν βλέπουμε γιατί να μην τα καταφέρει και ο Ρουσιάς.