Home TOP NEWS Ο Μάρκο Σοάρες… θυμάται

Ο Μάρκο Σοάρες… θυμάται

soares (2)


Την τελευταία του ημέρα θέλει να θυμάται από το πέρασμα του στο τριφύλλι ο Μάρκο Σοάρες. Ο Αφρικανός είχε αγαπηθεί από τον κόσμο και γνώρισε στην αποθέωση στη τελευταία του παράσταση με τους πράσινους στο ΓΣΠ. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, μίλησε στο ThemaSports και θυμάται:

Μάρκο πραγματικά τι ήταν αυτό που σε έκανε να αφήσεις την Κύπρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ προ διετίας;

Έφυγα επειδή είχα μια πολύ καλή πρόταση, μόνο γι’ αυτό το λόγο. Η πρόταση ήταν πολύ καλή για μένα και η ομάδα πλήρωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μόνο γι’ αυτό το λόγο έφυγα, μου αρέσει η Κύπρος, μου αρέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τι κρατάς από την παρουσία σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ; Πιστεύεις ότι άφησες κάτι ανεκπλήρωτο εκεί;

Την τελευταία μου μέρα, πέτυχα γκολ και όταν τελείωσε το παιχνίδι οι φίλαθλοι τραγουδούσαν το όνομα μου. Έπαιξα πολύ καλά σε εκείνο το παιχνίδι και έτσι ένιωσα όμορφα όταν άκουσα το όνομα μου από την κερκίδα. Όταν ήρθα στην αρχή δεν έπαιζα πολύ καλά και αυτό δεν ήταν ευχάριστο γιατί είχα έρθει σε μία νέα χώρα και ήταν όλα διαφορετικά. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη ανάμνηση μου από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ναι, φυσικά. Όταν ήρθα στην Ομόνοια θέλαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να βγούμε στην Ευρώπη. Έτσι όταν έφυγα ένιωθα άσχημα που δεν καταφέραμε να κάνουμε κανένα από τα δύο.