Home TOP NEWS Ο μικρός μεγάλωσε και υπερασπίζεται την πράσινη εστία

Ο μικρός μεγάλωσε και υπερασπίζεται την πράσινη εστία

Panagi-evrwpaika (4)


Γιορτάζει τα 21α γενέθλια του σήμερα ο Κωνσταντίνος Παναγή και όλη η πράσινη οικογένεια του εύχεται χρόνια πολλά. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά και τα καλύτερα έπονται μικρέ. Γερός και δυνατός, να υπερασπίζεσαι την πράσινη εστία για πολλά χρόνια ακόμη.

Ο Κωνσταντίνος κατά την περσινή περίοδο, αγωνίστηκε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος και 2 του Κυπέλλου. Η νέα χρονιά ξεκίνησε ιδανικά με το νεαρό πορτιέρο να αγωνίζεται σε 5 ματς της Ευρώπης και δύο του πρωταθλήματος όμως ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να μείνει για λίγο εκτός. Τώρα επιστρέφει ξανά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας. Στον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα κράτησε το μηδέν για την ομάδα μας.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι που πήρε θέση βασικού ήταν για το Κύπελλο, με αντίπαλο την Αγία Νάπα στο Παραλίμνι. Διατήρησε ανέπαφη την πράσινη εστία.

Panagi-kyp-AgNa

Για πρώτη φορά σε παιχνίδι Πρωταθλήματος με την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκε την περσινή περίοδο στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Με αντίπαλο την Ανόρθωση, η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα με 3-1, με τον Κωνσταντίνο να κερδίζει αρκετά θετικά σχόλια για την παρουσία του. Κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Αντώνη Γιωργαλλίδη στον άσσο και τα πήγε περίφημα. Φωτογραφίες από τον αγώνα:

Ακολούθησαν ακόμη έξι συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο.

Στους πέντε από τους έξι ευρωπαϊκούς αγώνες που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ στη φετινή περίοδο ο Παναγή ήταν κάτω από τα δοκάρια. Μηδέν παθητικό στις τέσσερις αναμετρήσεις, έχοντας μάλιστα σωτήριες επεμβάσεις.

Τρεις παρουσίες στην ενδεκάδα μετρά στις πρώτες έξι αγωνιστικές ο Κωνσταντίνος και αναμένεται τις πολλαπλασιάσει μέχρι το τέλος της περιόδου.