Home TOP NEWS Πατάει καλύτερα

Πατάει καλύτερα

ag6-omonoia-apollon-kazamias (57)


Βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός Ηλίας Πούλλος και μέχρι τη τελευταία μέρα ήταν πιθανή η αποχώρηση του. Όχι γιατί ο Άντραζ Κιρμ δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά γιατί δεν απέδιδε τα αναμενόμενα και είχε έντονη άποψη για τη μη χρησιμοποίηση του. Τελικά έμεινε, δούλεψε, ανέβηκε και ανάγκασε τον Καϊάφα να του δώσει ξανά αγωνιστικά λεπτά. Και δείχνει σαφώς βελτιωμένος.

Κόντρα στον Απόλλωνα, η απόδοση του ήταν ένας από τα λίγα δεδομένα που θα χαρακτηρίζονταν θετικά. Μετά από ένα κάπως μουδιασμένο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήταν απλός και πάνω από όλα ουσιαστικός. Αν περνούσε η πάσα του στο Σέρινταν στο 75′ του παιχνιδιού, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και MVP του παιχνιδιού. Έχει όμως ακόμα δρόμο να διανύσει.

Με τη συμμετοχή του Μπαντιμπάγκα να είναι αμφίβολη, το Χριστοφή να ανεβάζει μόλις τώρα στροφές και το Σκέμπρι να είναι πιθανός για τη κορυφή, είναι σχεδόν βέβαιο πως και κόντρα στον Ερμή ο Κιρμ θα πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής. Μα απόδοση παρόμοια με εκείνη του περασμένου Σαββάτου βέβαια, λίγο τον νοιάζει σε ποια φάση είναι οι υπόλοιποι. Εξακολουθούμε να θεωρούμε πως δεν είδαμε ακόμα το 100% του Σλοβένου διεθνή, ελπίζουμε όμως πως κατά εκεί θα κινηθεί φέτος.