Home TOP NEWS Πως να μην αναρωτιέται;

Πως να μην αναρωτιέται;

ag6-omonoia-apollwn-c-Badibanga(38)


Λίγο πριν τον επαναληπτικό με τη Γιαγκελόνια, η ενημέρωση αναφέρει πως ο Ερόλντ Γκουλόν είναι ελαφρά τραυματίας από κτύπημα, ενώ κάποιες μέρες πριν είχε λεχθεί πως έγινε αλλαγή στο πρώτο ματς λόγω κόπωσης. Συμπεριλαμβάνεται μάλιστα στην αποστολή για Δανία μια εβδομάδα μετά, για τον αγώνα με τη Μπρόντμπι. Εν τέλη μένει 2,5 μήνες εκτός.

Δυο μέρες πριν τον αγώνα με τον Ερμή, η ενημέρωση λέει πως ο Κωνσταντίνος Παναγή είναι τραυματίας. Τελικά όχι μόνο είναι αποστολή, αλλά ξεκινάει και βασικός. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα τραυματίζεται ο Μπαντιμπάγκα. “Ήπιος τραυματισμός” αναφέρεται χαρακτηριστικά, εν τέλη μένει εκτός αποστολής με τον Ερμή δυο εβδομάδες μετά “για να προφυλαχθεί” και χθες ανακοινώνεται πως θα μείνει ένα μήνα εκτός και χάνει τα δύσκολα ντέρμπι. Όσον αφορά το Μαργκάσα, για κάποιες εβδομάδες ήταν άγνωστο πότε επιστρέφει, μέχρι και για Δεκέμβριο ακούστηκε ενώ αποκτήθηκε και ο Καμπράλ.

Ο κόσμος αναρωτιέται τι γίνεται εδώ και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Ο τελευταίος που φταίει κατά την άποψη μας, είναι το γραφείο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού απλά βγάζει προς τα έξω αυτά που του λέγονται. Μπορεί τελικά κανείς να μας δώσει λογική εξήγηση για αυτή τη κατάσταση; Είναι αυτή σοβαρή εικόνα; Στο τέλος της ημέρας ο Ζίγκι, το πιο πιθανό είναι να έπαθε όντως υποτροπή. Όταν υπάρχει προηγούμενο όμως, είναι φυσιολογικό ο κόσμος να αισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά.