Home VIDEOS Στην κορυφή με 4άρα

Στην κορυφή με 4άρα

Aca-U17-aris (39)


Στην κορυφή του Πρωταθλήματος U17 πέρασε η ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά τη νίκη επί του, μέχρι σήμερα, πρωτοπόρου Άρη Λεμεσού. Καλύτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, η ομάδα μας έψαξε το γκολ, χάνοντας ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Στις δύο από αυτές η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Όταν ήρθε το πρώτο γκολ όλα έγιναν ευκολότερα για τους “πράσινους”.

Ο Γιάννης Κουλουτέρης άνοιξε το σκορ, μετά που η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι για τρίτη φορά. Ο μικρός με κεφαλιά από κοντά σε κενή εστία έκανε το 1-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με γκολάρα, ο Παύλος Κοντολεύτερος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Το 3-0 ήρθε από τον Γιάννη Κουλουτέρη, με το δεύτερο του προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση. Την ασίστ έδωσε με κεφαλιά ο Μιχάλης Κλαρκ.

Στην επανάληψη, οι “πράσινοι” έριξαν το ρυθμό στην απόδοση τους και δεν έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες. Σε μια από τις λιγοστές όμως, κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο τέρμα, με τον Χρίστο Παστού να δίνει έτοιμο γκολ στον Νικόλα Βιολάρη, που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα συγχαρητήρια από τον προπονητή τους άκουσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι “πράσινοι”. Εξαιρετική παρουσία από τους παίδες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που πέτυχαν και τρία γκολ!

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (59′ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ), ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ (71′ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ (70′ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι: