Home TOP NEWS Συμπληρωμένος ο φάκελος, να κάνει κι αλλού βήματα

Συμπληρωμένος ο φάκελος, να κάνει κι αλλού βήματα

dioikisi1


Ανάμεσα σε πολλά άλλα που είπε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του χθες ο Αντρέας Δημητρίου, έκανε αναφορά και στα κριτήρια της UEFA. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέδωσε συμπληρωμένο το φάκελο της και δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα ή κυρώσεις. Είναι σίγουρα πολύ θετικό το γεγονός πως η διοίκηση κατάφερε να αποφορτίσει το σωματείο από τη πίεση των πληρωμών και των κριτηρίων, αφού και οι παίκτες πληρώνονται και τα κριτήρια περνάμε. Στο παρελθόν ήταν είδηση πως περάσαμε τα κριτήρια, τώρα κάτι αλλάζει, κάτι που σημαίνει πως η διαχείριση σε αυτό το σημείο ήταν ορθή.

Τονίζουμε πως μιλάμε για τη διαχείριση των οικονομικών, γιατί θεωρούμε πως σε άλλους τομείς χρειάζονται βήματα προς τα μπροστά τα οποία πρέπει να πάρουμε απόφαση. Το πρώτο είναι οι βλέψεις, το όραμα μας σαν οικοδόμημα. Το συναίσθημα που επικρατεί είναι πως, μέλημα είναι το οικονομικό και κατά τα άλλα πάμε απλά ως παρακάτω. Αν πιστεύαμε πως δικαιούμαστε να έχουμε υψηλότερες βλέψεις τα πράγματα ίσως να είχαμε και καλύτερα αποτελέσματα και ακόμα περισσότερα έσοδα. Έχει αποδειχθεί πως δεν χρειάζονται τεράστια μπάτζετ για να έχεις ανταγωνιστική ομάδα. Το όραμα, η κατάλληλη νοοτροπία και η επαγγελματική οργάνωση χρειάζονται.

Από κει και πέρα είναι και το θέμα των μελών. Μια εκστρατεία για εγγραφή μελών, θα αποτελούσε το μεγαλύτερο άνοιγμα της διοίκησης προς τον κόσμο της. Θα αποτελούσε χείρα φιλίας προς τους οργανωμένους και θα ήταν προφανώς και βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για το μέλλον του σωματείου. Οι οργανωμένοι το ξεκαθάρισαν χθες, στόχος τους δεν είναι ούτε η διοίκηση ούτε το ΑΚΕΛ, προσωπικά δεν έχουν με κανένα. Η άποψη μας είναι πως πρέπει το θέμα μελών να σταματήσει να είναι ταμπού και ολόκληρο το οικοδόμημα να ανοίξει τη συζήτηση για να τεθεί ο σύλλογος σε γερά θεμέλια.