Home TOP NEWS Τέσσερις από τους εφτά βασικοί

Τέσσερις από τους εφτά βασικοί

Konomis-Aradippou (1)


Οι τέσσερις από τους εφτά ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δόθηκαν με υποσχετική μεταγραφή σε ομάδες της Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Δύο από αυτούς αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ οι άλλοι δύο πέρασαν εκτός ως αλλαγή. Τρεις δεν πήραν χρόνο συμμετοχής αυτή την εβδομάδα

Στο παιχνίδι Ερμής-ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Μουλαζίμης, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων. Στον πάγκο έμεινε και ο Κωνσταντίνος Λούβαρης, στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-2 επί του ΘΟΪ.

Konomis-Aradippou (2)

Ο Παντελής Κονομής συμπεριλήφθηκε για πέμπτη σερί αγωνιστική στην ενδεκάδα της Ομόνοιας Αραδίππου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με επιτυχία για 75 λεπτά στον αγώνα με την Ελπίδα Ξυλοφάγου. Νίκη με 5-0 για την ομάδα της Αραδίππου, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Πρώτη νίκη για την ΠΑΕΕΚ, με τον Ανδρέας Φραγκέσκου να αγωνίζεται σε ολόκληρη την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα Νίκος & Σωκράτης Ερήμης. Δεν έπαιξε καθόλου ο Παναγιώτης Θεράποντος.

Για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, η ΜΕΑΠ δέχθηκε την πρώτη της ήττα, με 2-1 από τον Ακρίτα Χλώρακας. Γιώργος Ιβανόφ και Αππόλωνας Βασιλείου ήταν στο αρχικό σχήμα, με τον πρώτο να περνά εκτός στο 70ο λεπτό.