Home TOP NEWS Τα έχει, τα χρειαζόμαστε

Τα έχει, τα χρειαζόμαστε

ag6-omonoia-apollon-kazamias (26)


Λέγονται και γράφονται πολλά, για την μη επαρκή αντικατάσταση του Μίκαελ Ποτέ. Πράγματι παίκτης με τα χαρακτηριστικά του δεν αποκτήθηκε και δεν υπάρχει στο ρόστερ. Αν αυτό θα γίνει το Δεκέμβριο δεν μπορούμε να το ξέρουμε, το βέβαιο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή πρέπει να βρει λύσεις στο σκοράρισμα μέσα από το ρόστερ της. Κι αν για το Σέρινταν μπορεί να λεχθεί πως δεν είναι σκόρερ, για το Ρουσιά πως δεν έχει την εμπειρία ή δεν παίρνει τα λεπτά, το βιογραφικό του Αντρέ Σκέμπρι λέει πως έχει αυτό που ζητάμε.

16 γκολ σε μια χρονιά με τη Φερενστβάρος, άλλα τόσα σε μια με την ΟΜΟΝΟΙΑ (μιλάμε μόνο για πρωτάθλημα) και σταθερό σκοράρισμα το περσινό δεύτερο μισό της χρονιάς, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Το έχουμε δει και στην πράξη άλλωστε, όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Αντρέ Σκέμπρι. Μπορεί να τελειώσει και τετ α τετ, μπορεί να πετύχει και γκολ εντυπωσιακά, από αυτά που παίζουν στα highlights της χρονιάς.

Κόντρα σε Δόξα και Ανόρθωση, έχασε ευκαιρίες εύκολες για τη κλάση του και στα επόμενα ματς εμφανίστηκε επηρεασμένος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Μάλτας και ευχή όλων είναι να επιστρέψει με καθαρό μυαλό. Ο Σκέμπρι έχει το γκολ και η ΟΜΟΝΟΙΑ το χρειάζεται. Σύντομα η τριάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπροστά θα είναι πολύ ευέλικτη και το σχήμα φαίνεται να τον βολεύει. Πρέπει λοιπόν το τεχνικό τημ να βρει τους τρόπους να τον ανεβάσει, να τον βοηθήσει.