Home TOP NEWS Τον έχει ανάγκη μεγάλη

Τον έχει ανάγκη μεγάλη

ag7-ermis-omonoia-e (37)


Ο Ζίγκι Μπαντιμπάγκα έχει τεθεί νοκ άουτ από τα ντέρμπι, ο Δημήτρης Χριστοφή ακόμα δεν έχει πάρει αγωνιστικά λεπτά, ο Εζέ δεν έχει πείσει πως μπορεί να βοηθήσει, ο Ράμος παίζει κυρίως πίσω και ο Σκέμπρι, που δεν είναι καθαρόαιμος ακραίος ψάχνει τα πατήματα του. Αυτός που μοιάζει να έχει πιάσει ρυθμό είναι ο Άντραζ Κιρμ. Και ο προπονητής του τον έχει ανάγκη μεγάλη.

Κόντρα στον Ερμή, η είσοδος του βοήθησε άμεσα, αφού με εξαιρετική ενέργεια και πάσα, έδωσε την ευκαιρία στον Ρουσιά να ανοίξει το σκορ. Δυο εβδομάδες πριν κόντρα στον Απόλλωνα, είχε περάσει ξανά σαν αλλαγή και ήταν ο κορυφαίος, δημιουργώντας κινδύνους. Γενικώς παρότι δεν είναι εντυπωσιακός, ο Σλοβένος είναι πολύ ουσιαστικός και φτιάχνει φάσεις για τους υπόλοιπους. Επιβάλλεται να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοση του.

Από πέρσι λέγαμε πως ο Κιρμ, έχει πολλά περισσότερα να δώσει. Τον τελευταίο καιρό είναι σε καλή φόρμα, θεωρούμε πως μπορεί κι άλλα. Μακάρι τις επόμενες 1-2 εβδομάδες να ανέβουν και οι Χριστοφή-Σκέμπρι, δυο από τους πιο ποιοτικούς μας παίκτες και να γίνει η επιθετική μας γραμμή φόβητρο.