Home TOP NEWS Το αλφαβητάρι της αποτυχίας!

Το αλφαβητάρι της αποτυχίας!

omada-proponisi-batumi - kazamias


Η ΟΜΟΝΟΙΑ “πονάει” αυτή την περίοδο, δεν είναι και στα καλύτερα της, ακόμη και ισοπαλίες σε ντέρμπι είναι αποτυχίες για το “πράσινο” στρατόπεδο.

Της Αντριας Χήρα / Balla.com.cy

Το Balla είχε έμπνευση και σας παρουσιάζει το αλφαβητάρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γι’ αυτή την περίοδο! Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο τους…

 

Ανασύνταξη-Μετά τη διακοπή είναι η τελευταία ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ανασύνταξη σε όλους τους τομείς.

Βαρέθηκαν-Ο κόσμος βαρέθηκε το μπλά-μπλά και για την ποιότητα του ρόστερ, την εμπιστοσύνη στον κόουτς και όλα τα σχετικά. Ο κόσμος έχει ανάγκη να τα δει και στην πράξη όλα αυτά.

Γκουλόν: Σημαντικός ο ρόλος του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η απουσία του από το πρωτάθλημα, είδαμε ότι στοίχισε. Το θέμα είναι τελικά που θα κατασταλάξει το τεχνικό τιμ για τη θέση του. Είναι τελικά κεντρικός αμυντικός ή αμυντικό χαφ;

Δύο νίκες μόνο έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε έξι ματς, τραγικός απολογισμός.

Έδρα: Για ποια έδρα ακριβώς μιλάμε; Φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ τα έκανε μαντάρα στους αγώνες «σπίτι» της.

Ζίγκι: Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη περιμένουν τα νέα από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Απόλλωνα, δεν έφταναν οι υπόλοιποι τραυματισμοί. Εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να είναι στη διάθεση του Καϊάφα για το ματς με τον Ερμή.

Ηλεκτροσόκ: Μετά το ‘ντέρμπι’ με τον Απόλλωνα, πολλοί ήταν αυτοί που ψιθύριζαν ότι στην ομάδα πρέπει να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να φέρει τα μίλια της… Δεν διαφωνούμε!

Θαύμα-Με αυτά και με αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ένα θαύμα για να σωθεί, για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου, α και ν’ ανέβει μερικά σκαλιά στη βαθμολογία.

Ισοπαλίες: Τρεις ισοπαλίες σε έξι ματς. Καλό έ; #not

Κωστάκης Καϊάφας: Υπομονή ζητάει κάθε φορά ο κόουτς των πρασίνων, μέχρι πότε όμως;

Λομπιανίτσε: Τα πήγε περίφημα κόντρα στον Απόλλωνα, “διαγράφοντας” τον Παπουλή από τον αγώνα. Τέτοιες σταθερές εμφανίσεις χρειάζεται ο Γεωργιανός.

Μαργκάσα: Να επιστρέψει γερός και δυνατός γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ τον χρειάζεται.

Νούνο-Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν ήταν στα καλύτερα του. Πόσα παιχνίδια όμως να κάμει μόνος του; Εν 38 χρονών τα ευλογημένα.

Ξέσπασμα: Αυτό θέλουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Δεν αρκεί όμως ένα ξέσπασμα, σημασία έχει μετά το ξέσπασμα να υπάρχει και διάρκεια. Τρανό παράδειγμα είναι ότι ακόμη στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχουν κάνει δύο συνεχόμενες νίκες.

Οοο Σέρινταν-Θα μπει το 2016 και ακόμη δεν ακούσαμε το «Οοο Σέρινταν…»

Ποτέ! Όλοι θα θυμούνται τον Μίκαελ Ποτέ, θα αργήσει να ξεχαστεί από τη μνήμη των Ομονοιατών, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φρόντισε να καλύψει το κενό του.

Ρεύμα: Ένας στίχος αφιερωμένος στην κατρακύλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Τους παράσυρε το ρεύμα…»

Σέρινταν: Ιρλανδέ, ψηλέ, εσύ με την κοτσίδα, καλό είναι να πάρεις μπρος γιατί δεν βλέπουμε καθόλου καλά τα πράγματα στην ομάδα.

Τεχνικός διευθυντής: Ο τεχνικός διευθυντής δεν είναι μόδα όπως γράφτηκε κατά καιρούς, αλλά αναγκαίος για κάθε ομάδα. Υπάρχουν παραδείγματα στην Κύπρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως αρνείται πεισματικά να ακολουθήσει.

Υπόσχεση. Ο Κώστας Καϊάφας υποσχέθηκε ότι μετά τη διακοπή η ομάδα του θα είναι βελτιωμένη και καλύτερη, για να δούμε…

Φίλε έλα απόψε που πονάω: Στίχος τραγουδιού, ο οποίος εκφράζει απόλυτα τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πάντα μετά από κάθε ματς.

Χρήματα γιοκ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το χρήμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σαν εφιάλτης. Κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια και όταν έρθει η ώρα των πληρωμών και των κριτηρίων, η διοίκηση καλεί τον κόσμο να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Ψέμα τέλος! Τα ψέματα τελείωσαν, ο επόμενος αγώνας με τον Ερμή είναι καθοριστικός, αν τυχόν οι «πράσινοι» στραβοπατήσουν, τότε θα έχουμε άλλα…

Ωραίο παιχνίδι δεν είδαμε μέχρι στιγμής στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα μετά τη διακοπή.