Home TOP NEWS Το ΓΣΠ είναι το σπίτι της

Το ΓΣΠ είναι το σπίτι της

gsp-match-el-omonia-brondby-G (11)


Βασανισμένη από οικονομικά προβλήματα και συνεχείς εσωτερικές διαμάχες, τα τελευταία χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι όσο επιβλητική τη μάθαμε. Πέραν του κόσμου της, τα υπόλοιπα θυμίζουν τη βασίλισσα μόνο περιστασιακά, με αποτέλεσμα ακόμα και το σπίτι μας, η έδρα μας, να μην αποτελεί φόβητρο για τους αντιπάλους. Το Σάββατο δίνουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα με μικρότερο μέγεθος, στην έδρα μας. Και έτσι πρέπει να συμπεριφερθούμε.

Το ΓΣΠ είναι το σπίτι μας και είναι αδιανόητο πως έχουμε επιτρέψει να έρχεται οποιαδήποτε ομάδα εδώ με απαιτήσεις. Θα μας πείτε εδώ έκλεψε βαθμό η Δόξα, ο Απόλλωνας γιατί να μην έχει; Ε λοιπόν ακριβώς αυτό πρέπει να αλλάξει με τη συμπεριφορά της εντός του γηπέδου η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κόσμος πάντα θα κάνει το γήπεδο να μοιάζει με έδρα, είτε το γεμίζει όπως στη φωτογραφία πάνω, είτε το μισογεμίζει. Είναι η ομάδα που πρέπει ψυχολογικά και αγωνιστικά να επιβάλλεται του αντιπάλου.

Το Σάββατο ο αγώνας είναι ζωής και θανάτου, αν μείνουμε 7 και 8 βαθμούς πίσω θα κυνηγάμε όνειρα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να ενεργοποιήσει το νόμο του ΓΣΠ, δεν ξέρουμε τι θα το κάνει. Παίζουμε παιχνίδι στο σπίτι μας και στο μυαλό όλων των ποδοσφαιριστών μας, πρέπει να θεωρείται αδιανόητο οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης.