
Η αλήθεια να λέγεται, είναι ο τελευταίος από τον οποίο δικαιούμαστε να έχουμε παράπονο. Στα 38 του, είναι συνήθως ο κορυφαίος παίκτης μες το γήπεδο, ο μαέστρος της ορχήστρας μας και ένας πραγματικός ηγέτης. Το γεγονός αυτό όμως, δεν αναιρεί ότι στα τελευταία παιχνίδια, ο Νούνο δεν είναι ο εαυτός του και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη γενικότερη απόδοση.
Ίσως να του βγαίνει η κούραση, αφού από την αρχή δεν ξεκουράστηκε καθόλου. Ίσως να τον περιορίζει η συνύπαρξη του με το Λουτσιάνο Μπεμπέ, αφού και οι δυο θέλουν να περνάει το παιχνίδι από τα πόδια τους. Ίσως από την άλλη να τον επηρεάζει η γενικότερα μετριότατη εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η περιρρέουσα. Η ουσία είναι πως ο Νούνο είναι πολύ καλύτερος από αυτό που απέδωσε τα τελευταία 1-2 ματς.
Το τεχνικό τημ περιμένει πως και πως τους Χριστοφή, Γκουλόν και Μαργκάσα. Πριν από όλους όμως, πρέπει να βρει τρόπο να ανεβάσει το μάγο της ομάδας. Ο Ασσίς είναι βαρόμετρο και το ανέβασμα του θα σημάνει και την αντεπίθεση της ομάδας.









![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



