Home TOP NEWS Χτυπάνε ρέστα, θέλουν να δώσουν απαντήσεις

Χτυπάνε ρέστα, θέλουν να δώσουν απαντήσεις

pod-othellos28-kaiafas


Το τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχθηκε το τελευταίο καιρό μεγάλη πίεση. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ η πίεση είναι πάντα εκεί, λόγω του μεγέθους της ομάδας. Τα αποτελέσματα με Άχνα και Δόξα, ήρθαν να την πολλαπλασιάσουν. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο Κώστας Καϊάφας μετά το ματς με την Ανόρθωση. “Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, μπαίνει συνέχεια πίεση στην ομάδα”, είχε πει χαρακτηριστικά. Η αλήθεια είναι πως ούτε η εμφάνιση με την Αγία Νάπα βοήθησε τη κατάσταση.

Αυτό το Σάββατο, το τεχνικό τημ χτυπάει ρέστα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα και ο κόουτς με τους συνεργάτες του θέλουν να δώσουν απαντήσεις. Γνωρίζουν πως ενδεχόμενη νίκη σημαίνει πάρα πολλά, αφού θα ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα, θα την κρατήσει κοντά στα ψηλά και θα την ηρεμήσει. Ας μην ξεχνάμε πως ακολουθεί διακοπή και με την επανέναρξη θα έχουν στη διάθεση τους το Χριστοφή, το Γκουλόν και το Μαργκάσα σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ πιο έτοιμοι θα είναι και οι Ρόμαρικ, Μπαντιμπάγκα και Καμπράλ.

Ο μόνος τρόπος να απαντήσουν είναι φυσικά η νίκη. Και προς αυτή τη κατεύθυνση, έχουν κάνει τις τελευταίες μέρες φύλλο και φτερό τον Απόλλωνα. Έχουν εντοπίσει συγκεκριμένες αδυναμίες του αντιπάλου, τις οποίες θέλουν να κτυπήσουν και δεν αποκλείεται για αυτό να έχουμε και εκπλήξεις στην εντεκάδα. Μακάρι να τα καταφέρουν.