Home TOP NEWS Άλλη κλάση στον άξονα

Άλλη κλάση στον άξονα

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (241)


Ότι ο Ντρι Ρομαρίκ είναι…από άλλο ανέκδοτο όσον αφορά τη κλάση, το ξέραμε πριν έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το επιβεβαιώσαμε από την πρώτη του εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας, όταν εμφανώς ανέτοιμος, διάβαζε κάθε πάσα του αντιπάλου και κλείδωσε τον Ντίνο Ντλοβού. Το Σάββατο τη νύκτα όμως, όταν τον είδαμε στον άξονα, καταλάβαμε πόση διαφορά μπορεί να κάνει.

Ο Ρομαρίκ ζητούσε συνεχώς μπάλα από την άμυνα για να ξεκινήσει παιχνίδι. Είχε αξιοθαύμαστο ποσοστό επιτυχίας στις πάσες, που κάποτε ήταν κοντινές, κάποτε μακρινές διαγώνιες και κάποτε κάθετες. Διαθέτει τα πάντα δηλαδή στο ρεπορτόριο του. Με τις κάθετες του διέσπασε πολλάκις την αντίπαλη άμυνα και γενικώς συνέβαλε καθοριστικά στη βελτίωση της εικόνας.

Βέβαια δεν είναι όλα ρόδινα. Στο παιχνίδι του Σαββάτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ πιέστηκε ελάχιστα και ο Ντρι, που μπήκε στην ομάδα 4 Σεπτεμβρίου μετά από αποχή, δεν χρειάστηκε να τρέξει και να μαρκάρει πολύ. Αν μπορεί να επαναλάβει τόσο καλές εμφανίσεις σε παιχνίδια μεγαλύτερης δυσκολίας, εκεί που θα πέφτουν κορμιά, το ξέρουν ο ίδιος και ο Καϊάφας. Το βέβαιο είναι πως αυτός ο παίκτης στο 100%, είναι ένα επίπεδο πιο πάνω.