Home TOP NEWS Αντί σαν ευκαιρία, το είδαν σαν αγγαρεία

Αντί σαν ευκαιρία, το είδαν σαν αγγαρεία

kyp1-omonoia-paeek (45)


Καταρχάς να πούμε ότι θεωρούμε κάπως υπερβολικό να ασκείται σκληρή κριτική για το σημερινό παιχνίδι. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τόσο χαώδης, που ακόμα και αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν ξεκίνησε ποτέ, η ΠΑΕΕΚ δεν κατάφερε να την ανησυχήσει. Πολύ καλά έκανε λοιπόν ο Καϊάφας που προχώρησε μαζεμένες αλλαγές (μόνο ο Λομπιανίτσε από τη περασμένη εβδομάδα). Στη διάθεση είναι που μας τα χάλασαν ορισμένοι και σε εκείνο το σημείο αξίζει να γίνει κριτική.

Πριν το ματς, λέγαμε για ευκαιρίες σε παίκτες που πρέπει να αποδείξουν πως δικαιούνται παραπάνω λεπτά. Ο προπονητής τα έδωσε, η πλειοψηφία όμως αυτών των παικτών, είδε το ματς μάλλον σαν αγγαρεία παρά σαν ευκαιρία. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πετούσε τόσο καιρό, αν οι παίκτες που ξεκίνησαν σήμερα είχαν κάνει ως τώρα παπάδες, να το καταλάβουμε, ο αντίπαλος ήταν πολύ αδύνατος. Όσα αναφέραμε όμως στην προηγούμενη πρόταση δεν έγιναν έτσι περιμέναμε να δούμε διάθεση, τρεξίματα, γκολ. Όχι, δεν θέλαμε κανένα να παίξει στο 100%. Αλλά περιμέναμε από πολλούς να φωνάξουν στο προπονητή τους “είμαι και εγώ εδώ”. Ελάχιστοι το έκαναν, δεν είναι ανάγκη να πούμε ποιοι, όλοι έχουν μάτια.

Ο Άντραζ Κιρμ μπήκε στο παιχνίδι 5 λεπτά. Έπαιξε δεν έπαιξε στο 50% του. Ακούμπησε τη μπάλα 3 φορές. Κι όμως έκανε διαφορά με το γκολ του. Για τέτοια ήταν το παιχνίδι και κρίμα που δεν το αντιλήφθηκαν περισσότεροι.