Home TOP NEWS «Έχουμε την ευκαιρία να εξιλεωθούμε»

«Έχουμε την ευκαιρία να εξιλεωθούμε»

Andreas-Dimitriou (1)


Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη επικρατεί καλύτερο κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η ψυχολογία όλων στο πράσινο στρατόπεδο είναι ανεβασμένη. Ακολουθούν τρεις αναμετρήσεις και εάν έρθουν ισάριθμες νίκες θα βελτιωθούν όλα προς το καλύτερο. Σε σημερινές τους δηλώσεις στο Σούπερ Σπορ, ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για τη νίκη επί της Πάφου και τη δύσκολη συνέχεια με τα ντέρμπι που ακολουθούν. Ακόμη αναφέρθηκε στους Δημήτρη Χριστοφή και Άντραζ Κιρμ, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επικράτησε στο παιχνίδι με την Πάφο: «Θέλαμε από το ξεκίνημα να κυνηγήσουμε όλες τις φάσεις και κάπως έτσι ήρθε και το πέναλτι υπέρ μας. Κατά διαστήματα η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχε ωραίες ομαδικές ενέργειες. Ήμασταν σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πετύχαμε έξι γκολ, είχαμε δοκάρι, στο τέλος κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου παίκτες και προπονητής, το είχαν ανάγκη, ένιωθαν πολύ καλύτερα, ναι θα μας βοηθήσει αυτό το γκολ. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι».

«Για μας το σημαντικό ήταν η νίκη, αλλά και η παρουσία της ομάδας, που επιβεβαίωσε την ποιότητα που έχει, με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει αυτή τη στιγμή τους χαμένους βαθμούς από Δόξα και Εθνικό. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο σε οποιοδήποτε παιγνίδι. Έχουμε 2 ντέρμπι τώρα και πάμε με καλή ψυχολογία στο ματς με την ΑΕΚ, θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη συνέχεια: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα με την ΑΕΚ. Θέλουμε να έχουμε μια σταθερά καλή απόδοση. Θέλουμε νίκες και θέλουμε να έχουμε συνέχεια και συνέπεια… Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία νιώθουν έντονα, ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους. Έχουμε δυο αγώνες στο πρωτάθλημα με δυνατούς αντιπάλους έχουμε την ευκαιρία να εξιλεωθούμε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Προηγείται ο αγώνας Κυπέλλου: «Πρώτα βλέπουμε την ΠΑΕΕΚ και θέλει προσοχή το παιγνίδι. Μετά θα πάμε στη Λάρνακα για να κερδίσουμε, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ…»

Για Χριστοφή: «Είχε να παίξει ποδόσφαιρο από τον Μάιο. Όσο ο χρόνος περνούσε βελτίωνε την απόδοση του. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανεβάζει συνεχώς την απόδοση του. Να του ευχηθούμε και χρόνια πολλά για την γιορτή του».

Για Κιρμ: «Η ομάδα έχει ανάγκη τον καλό Άντραζ Κιρμ, φαίνεται ότι έχει βρει τα πατήματα του και βοηθά ουσιαστικά την ομάδα, όπως και με τον Ερμή, έτσι και με τον Πάφο ήταν πάρα πολύ καλός. Μπορεί να κάνει τη διαφορά και να διατηρήσει την απόδοση σε τέτοια επίπεδα».

Για αγωνιστικά: «Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Θα είναι εκτός κι αυτή την εβδομάδα ο Μπαντιμπαγκά».

Για τον κόσμο: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε, σε άσχημες καιρικές συνθήκες. Χάρηκε το παιγνίδι, χάρηκε την ομάδα και σιγά-σιγά να αυξάνεται και η προσέλευση τους στο γήπεδο».