Home TOP NEWS Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία

Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία

players


Το αυριανό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ για το κύπελλο, δεν είναι και το πιο συναρπαστικό στο κόσμο. Τις δυο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία και αρκετή ποιότητα, έτσι θα είναι πραγματικά μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Για ένα αριθμό ποδοσφαιριστών πάντως, το ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Μιλάμε ασφαλώς για όσους δεν πήραν μέχρι τώρα καθόλου χρόνο συμμετοχής ή πήραν λίγο. Μπρανέσκου, Φιλιώτης, Καντούτσης, Μεντί, Καμπράλ, Δημητρίου, Φυλακτού, Εζέ έχουν ανάγκη τα αγωνιστικά λεπτά και αναμένεται να τα πάρουν αύριο. Όλοι θα χρειαστούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου έτσι ο Κώστας Καϊάφας θέλει να τους διατηρήσει σε ετοιμότητα. Αυτοί με τη σειρά τους, καλούνται να αποδείξουν στο προπονητή τους πως μπορεί να τους έχει εμπιστοσύνη.

Μια ξεχωριστή κατηγορία, είναι οι παίκτες που θέλουν λεπτά για να ανεβάσουν τα επίπεδα ετοιμότητας τους. Γκουλόν, Μαργκάσα (αυτός σίγουρα δεν παίζει αφού δεν προπονήθηκε χθες), Χριστοφή είναι τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα και το κατά πόσον θα πάρουν λεπτά θα προκύψει μετά από συνεννόηση του κόουτς με το ιατρικό τημ και το γυμναστή της ομάδας.