Home TOP NEWS Εβδομάδα γεμάτη δράση

Εβδομάδα γεμάτη δράση

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (249)


H OMONOIA έκανε το καθήκον της και σκόρπισε την Πάφο. Το ξέσπασμα που τόσο περίμενε ήρθε και πλέον πάει στη συνέχεια του πρωταθλήματος με αέρα και αυτοπεποίθηση. Πριν από το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ πάντως, έρχεται αυτό με την ΠΑΕΕΚ. Η εβδομάδα που μπαίνει είναι γενικώς γεμάτη και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να τη διαχειριστεί ανάλογα.

Αφενός η διαφορά δυναμικότητας και αφετέρου η σημαντικότητα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, στρέφουν τους προβολείς του ενδιαφέροντος στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου. Δεν μπορούμε όμως να αγνοήσουμε το θεσμό του κυπέλλου, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να διακριθεί και αν τελειώσει τη σαιζόν με τίτλο. Πρώτα ας φροντίσουμε λοιπόν να κάνουμε το καθήκον μας και μετά να συγκεντρωθούμε στην ΑΕΚ.

Το τεχνικό τημ είχε τον αγώνα της Τετάρτης εδώ και καιρό στο πρόγραμμα του. Ξέρει λοιπόν πως θα το αξιοποιήσει παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Το τέλος της εβδομάδας πρέπει να μας βρει στην επόμενη φάση του κυπέλλου και χαρούμενους από το αποτέλεσμα στη Λάρνακα.