Home TOP NEWS Γκολ τριών βαθμών από τον Ιβανόφ

Γκολ τριών βαθμών από τον Ιβανόφ

Moulazimis-Emris-ano


Χρόνο συμμετοχής πήραν οι έξι από τους εφτά ποδοσφαιριστές που δόθηκαν δανεικοί από την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ομάδες Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας. Πέντε από αυτούς ξεκίνησαν βασικοί, με τους τέσσερις να αγωνίζονται σε ολόκληρο το 90λεπτο. Το πρώτο του γκολ με την ΜΕΑΠ σημείωσε ο Γιώργος Ιβανόφ, χαρίζοντας ουσιαστικά στην ομάδα από το Πέρα Χωριό Νήσου τους τρεις βαθμούς.

Στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ερμή, ο Δημήτρης Μουλαζίμης ήταν στο αρχικό σχήμα των “φτεροπόδαρων” και έπαιξε σε όλο τον αγώνα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα της Αραδίππου.

Απόλλωνας Βασιλείου και Γιώργος Ιβανόφ έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής στα μέγιστα την ΜΕΑΠ, που βρίσκεται στην κορυφή της Γ’ Κατηγορίας. Στο ντέρμπι κορυφής της 6ης αγωνιστικής με τον Χαλκάνορα, ο Ιβανόφ σκόραρε στο 41ο λεπτο, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά από κοντά. Ήταν ουσιαστικά το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ΜΕΑΠ, που σημείωσε δεύτερο γκολ δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Στο παιχνίδι έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο ο Απόλλωνας Βασιλείου, που μετρά τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Ιβανόφ, που ήταν βασικός σε όλους τους αγώνες έως τώρα, πέρασε εκτός ως αλλαγή στο 89ο λεπτό.

Δείτε στο 42:40 του πιο κάτω βίντεο το γκολ του Ιβανόφ:

Δύο “πράσινοι” αγωνίστηκαν με την ΠΑΕΕΚ στην 6η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας. Ο Ανδρέας Φραγκέσκου έπαιξε όλο το 90λεπτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελπίδα Ξυλοφάγου, όπου ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, ενώ ο Παναγιώτης Θεράποντος πέρασε εντός ως αλλαγή στο 75ο λεπτό.

Ακόμη ένα 90λεπτο έγραψε ο Παντελής Κονομής με την Ομόνοια Αραδίππου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ήττα της ομάδας του από το ΘΟΪ στη Λακατάμια με 1-0.

Δεν πήρε χρόνο ο Κωνσταντίνος Λούβαρης στο νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΕΝ Παρεκκλησιάς.