Home TOP NEWS Η φυσική θέση του Ρόμαρικ και ο Γκουλόν

Η φυσική θέση του Ρόμαρικ και ο Γκουλόν

ag8-omonoia-pafos-b-Romaric (32)


Ο Ρομαρίκ για πρώτη φορά αγωνίστηκε για 75 λεπτά στην φυσική του θέση κόντρα στην Πάφο και έδειξε ότι διαθέτει πολλή ποιότητα που ήδη βοήθησε την ΟΜΟΝΟΙΑ να βελτιώσει τις πολλές αμυντικές αδυναμίες που είχε στα πρώτα παιχνίδια.

Πηγή: Sigmalive.com/sports

Φυσικά δεν μπορεί ένα παιχνίδι στο οποίο οι πράσινοι δεν πιέστηκαν σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλο να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης για οποιοδήποτε παίκτη. Ωστόσο ο Ιβοριανός έδειξε να ανεβάζει βαθμό ετοιμότητας και πλέον είναι σε θέση να ηγηθεί στο χώρο του κέντρου δίνοντας άλλη ποιότητα και βελτίωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Εξαιρετική πάσα, οργάνωση του παιχνιδιού, καλές τοποθετήσεις και συνεννόηση με την υπόλοιπη ομάδα ήταν μερικά από τα στοιχεία που έδειξε ο Ρομαρίκ στον αγώνα με την Πάφο αλλά και από την μέχρι τώρα πορεία του.

Η μετακίνηση του στον άξονα και στην φυσική του θέση, μετατόπισε τον Γκουλόν πλάι στον Ρούνιε. Ο Γάλλος ήταν σταθερός στο κέντρο της άμυνας και όταν χρειαστεί θα επιστρέψει και πάλι στο χώρο του κέντρου, δίνοντας και την ευκαιρία στον Καϊάφα για εσωτερικές αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα. Έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ γίνεται πιο απρόβλεπτη στα ντέρμπι που έρχονται με Γκουλόν και Ρομαρίκ να μπορούν αν αποδώσουν το ίδιο καλά σε δυο θέσεις.