Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετέχει σε εκδήλωση για στήριξη του μικρού Λάμπρου Μάριου

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετέχει σε εκδήλωση για στήριξη του μικρού Λάμπρου Μάριου

kyp1-omonoia-paeek-last (11)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετέχει σε εκδήλωση αύριο στο Mall of Cyprus για στήριξη του μικρού Λάμπρου Μάριου. Το παρών τους θα δώσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Αναλυτικά:

Πιστή στο κοινωνικό της έργο και στην προσφορά της σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετέχει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο (31/10), στο Mall of Cyprus, η οποία έχει ως στόχο την ηθική και οικονομική στήριξη της αξιέπαινης πρωτοβουλίας εκ μέρους της Εθελοντικής Ομάδας Στήριξης του μικρού Λάμπρου Μάριου.

Η οικογένεια του παιδιού καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια, εδώ και αρκετά χρόνια, για να ξεπεράσει ο Λάμπρος Μάριος το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η αυριανή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Mall of Cyprus, απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και θα διαρκέσει από τις 10:00 μέχρι και τις 17:00.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εκπροσωπηθεί στην εκδήλωση από τους ποδοσφαιριστές Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Ανδρέα Παναγιώτου, Ονησίφορο Ρουσιά και Δημήτρη Χριστοφή. Οι δύο πρώτοι θα βρίσκονται στο χώρο η ώρα 11:00, ενώ Τζίμης και Ρουσιάς θα είναι εκεί στις 15:00. Επίσης, το Σωματείο μας θα προσφέρει δύο επίσημες εμφανίσεις υπογεγραμμένες από ποδοσφαιριστές, στην προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Λάμπρου Μάριου.