Home TOP NEWS Κι όμως, υπήρχαν θετικά!

Κι όμως, υπήρχαν θετικά!

kyp1-omonoia-paeek-last (3)


Δεν επιχειρούμε να χρυσώσουμε το χάπι, άλλωστε κάναμε την κριτική μας για την έλλειψη διάθεσης από παίκτες που έπρεπε να φωνάξουν παρόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όφειλε να ήταν καλύτερη και να ικανοποιήσει τον κόσμο της που θέλει να πιστέψει σε καλύτερη συνέχεια. Ακόμα και έτσι όμως, έχει και θετικά να κρατήσει ο Καϊάφας από το χθεσινό ματς:

Πρόκριση

Θα μας πείτε αλίμονο αν δεν ερχόταν κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Ήταν το ζητούμενο και η ΟΜΟΝΟΙΑ το κατέκτησε. Τόσο απλά.

Ντεμπούταραν

Μπρανέσκου, Καντούτσης, Καμπράλ, Φιλιώτης πήραν για πρώτη φορά φέτος αγωνιστικά λεπτά. Ο μαραθώνιος είναι μακρύς και σίγουρα θα χρειαστούν, έτσι είναι θετικό που ανέβασαν το δείκτη ετοιμότητας τους. Μακάρι να έπαιρνε και ο Φάνος Κατελάρης λεπτά, δυστυχώς όμως οι συμπαίκτες του δεν καθάρισαν το ματς και ο νεαρός θα πρέπει να περιμένει.

Φιλιώτης

Ο νεαρός Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε. Γενικώς έχουμε τη πεποίθηση πως το μόνο που του λείπει είναι τα λεπτά για να ανεβεί σε εμπειρίες και αυτοπεποίθηση. Κατά τα άλλα όπως ο νεαρός Χάφεζ καθιερώθηκε αριστερά, και ο νεαρός Φιλιώτης μπορεί δεξιά.

Μπρανέσκου

Αποφασιστικός και γενικός πολύ καλός ο νεαρός Ρουμάνος όποτε χρειάστηκε. Από ότι φαίνεται ο Καϊάφας μπορεί να στηρίζεται και επάνω του.

Ανέβηκαν Φυλακτού-Γκουλόν

Για διαφορετικούς λόγους περιμέναμε το ανέβασμα τους. Ο Γεράσιμος μπήκε άσχημα στο πρωτάθλημα και δεν ήταν στα καλύτερα του ψυχολογικά. Χθες έδειξε να αφήνει πίσω του το κακό ξεκίνημα και πατούσε καλύτερα. Όσον αφορά τον Γκουλόν, πήρε εκ νέου χρόνο συμμετοχής, ανέβασε κι άλλο την φυσική του κατάσταση, έδωσε και μια εξαιρετική ασσίστ.

Σκόραρε ο Κίλιαν!

Θα τον χρειαστούμε τον Ιρλανδό! Μπορεί να μην είναι στα καλύτερα του, αλλά έχει πολλά να δώσει. Το γκολ του θα τον βοηθήσει ψυχολογικά.