Home TOP NEWS Κρίστιανσεν και Μοντέιρο για ΟΜΟΝΟΙΑ

Κρίστιανσεν και Μοντέιρο για ΟΜΟΝΟΙΑ

Aek


Τη δημοσιογραφική του διάσκεψη ενόψει του αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποίησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Τεχνικός της Λαρνακιώτικης ομάδας, όπως και ο ποδοσφαιριστής της, Χόρχε Μοντέιρο, που παρευρέθηκε, μίλησαν για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΓΣΖ.

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ για τα όσα λέχθηκαν από τους Κρίστιανσεν και Μοντέιρο:

O Δανός τεχνικός τόνισε αρχικά ότι όπως πάντα μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την ΟΜΟΝΟΙΑ. Υπενθύμισε την περσινή ήττα με 1-3 όταν η ομάδα μας απώλεσε την ευκαιρία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική απόσταση και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αποτελεί μάθημα για μας αυτή η αναμέτρηση. Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα μας έχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα εκτός έδρας και όχι τόσο εντός, τόνισε ότι σημασία έχει να κερδίζεις και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στα εκτός έδρας παιχνίδια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για ακόμη μία βδομάδα είπε ότι θα περιμένει την τελευταία προπόνηση για να πάρει οριστικές αποφάσεις για το αρχικό σχήμα.

Για τον Νέστωρα Μυτίδη εξήγησε ότι αυτή την στιγμή δεν είναι απόλυτα έτοιμος και θα τον περιμένουμε να φτάσει στο απόλυτο βαθμό ετοιμότητας για να μπει στην ομάδα, καθώς είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της. Για την χρησιμοποίηση του Jorge Monteiro στην μεσαία γραμμή, είπτε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και εάν θα το επαναλάβει θα το αποφασίσει μετά την τελευταία προπόνηση. Για την ανάλυση του παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε ότι είναι μία ομάδα που δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με πέρσι, με πολλή ποιότητα και ταχύτητα, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Τέλος για τον Ander Murillo o προπονητής μας είπε ότι ελπίζει να είναι έτοιμος όταν θα ανοίξει η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος, το σημαντικό για τον Βάσκο κεντρικό αμυντικό είναι να συνεχίσει καλά την αποθεραπεία του και βήμα-βήμα να επανέλθει στην ομάδα γιατί και αυτός είναι πάρα πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής.

Από την μεριά του ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τον προπονητή του για τις δυσκολίες του ντέρμπι της Κυριακής και ότι γνωρίζουμε ότι είναι καλή ομάδα ο αντίπαλος μας. Σε ερώτηση για την θέση που προτιμά να αγωνίζεται απάντησε ότι απλά θέλει να παίζει και να βοηθάει το σύνολο σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί από την τεχνική ηγεσία. Τέλος, για το αν θεωρεί ότι διανύει την καλύτερη του περίοδο από τότε που ήρθε στην ομάδα μας, είπε ότι είναι σε καλή κατάσταση, καθώς η φετινή σεζόν είναι διαφορετική σε σχέση με πέρσι που ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο και ότι θέλει να συνεχίσει με αυτό τον τρόπο.

Δείτε το βίντεο της διάσκεψης: