Home TOP NEWS Κτυπάει ρέστα με αυτοπεποίθηση

Κτυπάει ρέστα με αυτοπεποίθηση

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (135)


Βαθμολογικά, η προχθεσινή νίκη επί της Πάφου δεν σημαίνει πολλά, μιας και όλοι όσοι κυνηγάμε (πέραν από Αποέλ και Σαλαμίνα που τα λένε σήμερα) κέρδισαν. Η ευρεία νίκη μπορεί στο τέλος της ημέρας να είναι απλά καταγεγραμμένη στα βιβλία της ιστορίας και να μην την θυμάται κανείς. Για τους ποδοσφαιριστές μας όμως, το χθεσινό ξέσπασμα μπορεί να αποδειχθεί μακροπρόθεσμα καθοριστικό.

Δεν έχει σημασία πώς ήρθε, ούτε επί ποιας ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειαζόταν μια μεγάλη, πειστική νίκη και την πέτυχε. Τρεις από τους επιθετικογενείς της παίκτες σκόραρα, άλλοι τρεις ποιοτικοί επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση, η ομάδα πέτυχε πολλά γκολ και πιστεύει πλέον περισσότερο στον εαυτό της. Τα λόγια του Αντρέ Σκέμπρι μετά το ματς, φανέρωσαν ακριβώς αυτό.

Τι είπε ο Μαλτέζος; “Βεβαίως μπορούμε να κερδίσουμε ΑΕΚ και Αποέλ, δεν είναι κάτι σούπερ”. Συμφωνούμε απόλυτα με τον Αντρέ. Σούπερ μπορούμε να τις κάνουμε να μοιάζουν μόνο εμείς με την απόδοση μας. Πάμε στα ντέρμπι με αυτοπεποίθηση λοιπόν, να κτυπήσουμε ρέστα και να αναγκάσουμε τους πάντες, ξεκινώντας από τους εαυτούς μας, να πιστέψουν σε αυτή την ομα΄δα.