Home TOP NEWS Κτίσε στον κορμό, έμπνευσε ξανά

Κτίσε στον κορμό, έμπνευσε ξανά

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (200)


Τις περασμένες εβδομάδες, ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κώστας Καϊάφας και το τεχνικό του επιτελείο αμφισβητήθηκαν έντονα. Δικαιολογημένα κατά την άποψη μας, αφού η ομάδα δεν έπαιζε το ποδόσφαιρο που μπορούσε και δεν έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε, ενώ κάποιες από τις επιλογές του καλοκαιριού δεν βγήκαν. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε και ο Καϊάφας σίγουρα πρέπει να νιώθει κάποια από τη πίεση να έχει σηκωθεί από τους ώμους του.

Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα με πιο καθαρό μυαλό, είναι να φροντίσει η ομάδα του να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να πάει στα δυο ντέρμπι (μετά το κύπελλο φυσικά) πανέτοιμη να κτυπήσει τα ρέστα της. Πώς θα γίνει αυτό; Διατηρώντας καταρχάς ένα κοινό κορμό και να κτίσει επάνω του. Αν για παράδειγμα έχει αποφασίσει πως αυτός είναι ο άξονας του (ο οποίος και χθες άλλαξε στο 100%) σε αυτόν να κτίσει, έτσι ώστε ακόμα και όταν έρχονται αλλαγές να μην επηρεάζουν. Αν οι Ρούνιε-Γκουλόν θα είναι το κεντρικό του αμυντικό δίδυμο, να τους διατηρήσει.

Από κει και πέρα, το γράφαμε και τη περασμένη εβδομάδα, ο κόουτς καλείται να εμπνεύσει ξανά. Από μόνος του αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας μας και πέρσι στην Ευρώπη, αλλά και στο δεύτερο γύρο κατάφερε να εμφυσήσει την ελπίδα σε κόσμο και παίκτες. Φέτος, κάπου ανάμεσα σε κακές επιλογές, μπόλικη πίεση και νεύρα, αυτό κάπου χάθηκε. Στο χέρι του είναι να ξαναγίνει ο ηγέτης του οικοδομήματος.