Home TOP NEWS Η πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου και ο στόχος με ΑΕΚ

Η πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου και ο στόχος με ΑΕΚ


Ακούστε όσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου στο Σούπερ Σπορ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και τον αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας δεν θέληση να σχολιάσει όσον αφορά το θέμα με τον Μεντί που έμεινε εκτός αποστολής χωρίς να έχει πρόβλημα τραυματισμού. Είναι καθαρά απόφαση του προπονητή.

Δεν θέλουμε να πούμε πολλά για τον χθεσινό αγώνα. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία, τα οποία είναι:
– Η πρόκριση στην επόμενη φάση
– Το γεγονός ότι πήραν λεπτά συμμετοχής ποδοσφαιριστές που, για διάφορους λόγους, μέχρι στιγμής είτε είχαν αγωνιστεί ελάχιστο, είτε καθόλου. Πρόκειται για τους Μπρανέσκου, Καντούτση, Καμπράλ, Εζέ, Φυλακτού, Δημητρίου, Παναγιώτου και Γκουλόν.
– Στα θετικά το γεγονός ότι ο Σέρινταν επέστρεψε στα γκολ, με μία ωραία κεφαλιά. Επίσης, ο Κιρμ συνέχισε το σκοράρισμα, ενώ είδαμε και δύο όμορφες ασίστ από Ράμος και Γκουλόν.

-Πλέον έχουμε την προσοχή μας αποκλειστικά στραμμένη στον αγώνα με την ΑΕΚ, στη Λάρνακα, την Κυριακή.

-Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι, απέναντι σε μία ομάδα από τις καλές του πρωταθλήματος, μέσα στην έδρα της.

-Αναμφίβολα είναι ένα παιχνίδι με ψηλό βαθμό δυσκολίας για εμάς. Και ως παιχνίδι ντέρμπι που είναι, ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι θεωρείται τριπλής παραλλαγής.

-Ωστόσο, ξεκάθαρος στόχος για εμάς είναι να φτάσουμε στη νίκη, κάτι που για να συμβεί θα χρειαστεί να έχουμε μία πολύ καλή εμφάνιση, εφαρμόζοντας με ψηλό βαθμό επιτυχίας το αγωνιστικό μας πλάνο και παράλληλα να βγάλουμε στο γήπεδο χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.

-Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πιστεύουν πολύ στη νίκη και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να την πετύχουν.

-Ναι, η ΑΕΚ είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κυρίως από το γεγονός ότι καταφέρνει και παίρνει την ουσία, μέσα από τους περισσότερους αγώνες της.

-Όμως, εμείς – μέσα από τις δύσκολες στιγμές που περνούμε, απόρροια των οικονομικών προβλημάτων του Σωματείου – παραμένουμε μία μεγάλη και διαχρονική δύναμη στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

-Θέλουμε την Κυριακή να πάμε στο ΓΣΖ, να είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και να πάρουμε το διπλό.

-Και θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό, έχοντας την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου μας. Αυτό ζητάνε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

 

-Δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη διαδικασία του αν…

-Όλο μας το μυαλό, όλο μας το είναι, είναι στραμμένα στο πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

-Τις συνέπειες που θα αφήσει αυτό το παιχνίδι, θα τις δούμε και θα τις σκεφτούμε μετά το τέλος του.

-Το σίγουρο είναι πως βρισκόμαστε ακόμη νωρίς στη σεζόν.