Home TOP NEWS Ο Κιρμ της Σλοβενίας

Ο Κιρμ της Σλοβενίας

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (143)


Όταν το καλοκαίρι ο Άντραζ Κιρμ φερόταν με το ένα πόδι εκτός Ηλίας Πούλλος, εκφράζαμε ξεκάθαρα την αντίθεση μας. Εκείνο που λέγαμε είναι πως ο παίκτης δεν έτυχε της διαχείρισης που έπρεπε. Προσθέταμε πως δεν είναι δυνατό, ένας ποδοσφαιριστής που παίζει βασικός στην Εθνική Σλοβενίας που διαθέτει μεσοεπιθετικά Μπίρσα, Λαζάρεβιτς, Ίλιτσιτς και Κεμπλ, να μην μπορεί αν προσφέρει περισσότερο.

Ότι κι αν έγινε τότε, ότι κι αν είπε με το Κώστα Καϊάφα και τελικά παρέμεινε στο ρόστερ, έπιασε τόπο. Ο ίδιος προπονητής που επέλεγε να τον αφήσει εκτός αποστολής, πλέον τον θεωρεί βασικό. Ο κόσμος που τον ήθελε εκτός ομάδας πίνει νερό στο όνομα του. Βλέπουμε τον Κιρμ της Σλοβενίας και οι 3 ασσίστ, 1 γκολ και 1 κερδισμένο πέναλτι στα τελευταία δυο ματς αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η ασσίστ του κόντρα στον Ερμή ήταν καθοριστική, όπως και το κερδισμένο πέναλτι του το Σάββατο.

Το σημαντικό βέβαια είναι να έχει συνέχεια. Αυτό τον Κιρμ να δούμε και στα δύσκολα ντέρμπι που έρχονται κόντρα σε ΑΕΚ και Αποέλ. Δείχνει να είναι πιο κοντά με την υπόλοιπη ομάδα ο Σλοβένος, πράγμα που επιβεβαιώνει πως αισθάνεται καλά! Ελπίζουμε να το δείξει τώρα που θα καίει η μπάλα!