Home TOP NEWS Ρομαρίκ-Γκουλόν ή…ανάποδα;

Ρομαρίκ-Γκουλόν ή…ανάποδα;

ag6-omonoia-apollwn-d-Goulon (4)


Στο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο, ο Ντρι Ρομαρίκ έδειξε ένα κομμάτι της τεράστιας του κλάσης αγωνιζόμενος στον άξονα. Παράλληλα ο Ερόλντ Γκουλόν, είχε πολύ καλή παρουσία στην άμυνα, συμβάλλοντας στη διατήρηση του μηδέν πίσω. Ήταν η πρώτη φορά που ο Ρομαρίκ έπαιξε στα χαφ, όπως και η πρώτη του Γκουλόν για φέτος στην άμυνα.

Το ερώτημα που προκύπτει ενόψει ΑΕΚ είναι μάλλον προφανές. Θα παραμείνουν σε αυτές τις θέσεις ή θα αντιστραφούν οι ρόλοι; Η απάντηση θα δοθεί σε μεγάλο βαθμό, από τα τρεξίματα που μπορεί να δώσει ο Ρομαρίκ. Ο πήχης ανεβαίνει, όπως και το επίπεδο δυσκολίας. Τη Κυριακή στα χαφ θα πέσουν κορμιά και ο Καϊάφας θα θέλει προφανώς να ξέρει αν ο Ρομαρίκ μπορεί να παίξει “ξύλο” πριν αποφασίσει που θα τον βάλει.

Αν ο Ρενάτο Μαργκάσα ήταν στο 100%, ο ευχάριστος πονοκέφαλος θα μεγάλωνε κι άλλο, αφού στα ντέρμπι τα τρεξίματα είναι υπεραπαραίτητα. Ο Ρενάτο όμως είναι αμφίβολος ακόμα και για αποστολή, έτσι είναι δεδομένο πως ένας από τους Γκουλόν και Ρομαρίκ θα πλαισιώσει τον Οικονομίδη και ποιος το Ρούνιε. Η απάντηση τη Κυριακή…