Home TOP NEWS Τα 6 να είναι η αρχή

Τα 6 να είναι η αρχή

ag8-omonoia-pafos-k (17)


9 γκολ σε 7 παιχνίδια είχε βάλει η ΟΜΟΝΟΙΑ πριν το ματς με τη Πάφο. Μέσα σε ένα ματς, τα 9 έγιναν 15 αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες πέτυχε 6. Θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει άλλα τόσα, αφού έφτιαξε σωρεία ευκαιριών. Ο προπονητής της ομάδας τόνισε μετά το ματς πως τα είχε ανάγκη η ομάδα τα γκολ, αφού έμοιαζε τόσο καιρό “μπουκωμένη” δημιουργικά και εκτελεστικά.

Το πιο θετικό από όλα είναι πως σκόραραν οι Ασσίς, Κιρμ και Σκέμπρι, τρεις παίκτες που μες τη σαιζόν θα κληθούν πολλές φορές να τραβήξουν κουπί. Ειδικά ο Μαλτέζος επιθετικός είναι βάση βιογραφικού ο πιο αξιόπιστος σκόρερ του ρόστερ και ο Καϊάφας ξέρει πολύ καλά πως είναι σημαντικό να έχει ο Σκέμπρι αυτοπεποίθηση και ρέντα.

Τα πράγματα θα ήταν χθες ιδανικά, αν έκαναν και οι Ρουσιάς-Χριστοφή γκολ τις ευκαιρίες τους, όμως δεν ανησυχούμε, θα πάρουμε και από αυτούς γκολ. Σε αυτό το σημείο να πούμε πως θεωρούμε πως το τεχνικό τημ πρέπει να κερδίσει και τον Κίλιαν Σέρινταν όσον αφορά την επίθεση. Για τον ένα λόγο ή τον άλλο ο Ιρλανδός έχει χάσει τη φόρμα του και είναι κρίμα, γιατί έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα.