Home TOP NEWS Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (227)


Το μυαλό του κόσμου φυσιολογικά πάει στην ΑΕΚ, ο Άντραζ Κιρμ όταν του μιλήσαμε όμως για “2 πολύ σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια”, μας προσγείωσε λέγοντας “3, μεσολαβεί το κύπελλο”. Το μέγεθος της ΠΑΕΕΚ είναι τέτοιο που ασυναίσθητα θεωρούμε πως έχουμε ήδη περάσει στην επόμενη φάση. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τημ όμως οφείλουν να έχουν το μυαλό τους στο γήπεδο, για να μην έχουμε απρόοπτα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καϊάφας καλείται να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφέλιμου. Στην προκειμένη περίπτωση, να κατακτήσει την πρόκριση, βοηθώντας συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν τα επίπεδα ετοιμότητας τους. Μιλάμε προφανώς για τους Μαργκάσα, Χριστοφή, Γκουλόν, ακόμα και το Ρομαρίκ που μπήκε στην ομάδα τελευταία στιγμή. Ίσως βέβαια ο άσσος από την Ακτή Ελεφαντοστού να χρειάζεται ανάσες.

Κατά τα άλλα, είναι πολύ πιθανό τη Τετάρτη να δούμε παίκτες που δεν πήραν ακόμα λεπτά όπως ο Καντούτσης, ο Μπρανέσκου, ο Φιλιώτης και ο Καμπράλ και άλλους που πήραν περιορισμένα και πρέπει να διατηρηθούν σε ετοιμότητα ενόψει της συνέχειας. Όλοι οι παίκτες του ρόστερ θα κληθούν σε κάποια στιγμή να βοηθήσουν και πρέπει να είναι έτοιμοι να το πράξουν.