Home TOP NEWS Αυτές οι συγκρίσεις κύριε Βρυωνίδη…

Αυτές οι συγκρίσεις κύριε Βρυωνίδη…

apollon-ano-diakopi (1)


Προκαλούν τη νοημοσύνη οποιουδήποτε ασχολείται με το κυπριακό ποδόσφαιρο, οι ποινές χάδι του Αριστοτέλη Βρυωνίδη σε Ανόρθωση και Απόλλωνα. Τόσες μέρες ακούμε πως θα εξαντλήσει την αυστηρότητα του και ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του και διάφορα κουρουφέξαλα. Φαίνεται πως οι πολιτικές παρεμβάσεις για τις οποίες έκανε λόγο το sport-fm.com.cy σε ανύποπτο χρόνο, βρήκαν στόχο.

Λοιπόν, για να γίνουμε συγκεκριμένοι. Πριν κάποια χρόνια ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Λάρκου) δέχθηκε ποινή 6 μηνών από τη δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ γιατί ακούμπησε το Χρίστο Ηλία. Υπήρχε βίντεο έξω από τα αποδυτήρια που τον έδειχναν να μην προλαβαίνει το διαιτητή, υπήρχαν μαρτυρίες ότι η όποια επίθεση ήταν φραστική, αλλά πέρασε εκείνο που έγραψε στο φύλο αγώνα ο διαιτητής. Δεν υπήρχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο πως ο Λάρκου τον ακούμπησε, ενώ το εφετείο μείωσε τη ποινή στις 4 αγωνιστικές. Οι Παπουλής, Μερκής και Τουράμ, δέχθηκαν από 6 αγωνιστικές. Ο Μερκής ήταν ο ηθικός αυτουργός των επεισοδίων και μετά επιτέθηκε σε οπαδούς με κλωτσιές και μπουνιές. Ο Παπουλής έπαιξε ξύλο με οπαδούς και τους πέταξε κάλαθο. Ο Τουράμ πέταξε μπουκάλι και έπαιξε ξύλο. LIVE ON CAMERA, Δεν τίθεται καμία αμφιβολία για όλα αυτά. Και πήραν 6 αγωνιστικές, ενώ ο Λάρκου 6 μήνες!

Και περνάμε στην Ανόρθωση! ΟΚ μηδενίστηκε, σωστά μηδενίστηκε. 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών; Πας καλά κύριε Βρυωνίδη; 1 αγωνιστική, μας έχεις βάλει για ένα πανό! 1 αγωνιστική μας έχεις βάλει για φωτοβολίδες! Οι οπαδοί τους ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, δεν άφησαν ποτέ το παιχνίδι να ξεκινήσει. Μια αγωνιστική; Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Ξέρουμε τι θα γίνει από δω και πέρα. Θα αρχίσουν συγκεκριμένα ΜΜΕ να μιλάνε για “εξοντωτικές ποινές” θα κάνουν και οι δυο εφέσεις για τα μάτια του κόσμου, θα φωνάζουν στα ράδια. Με βάση το ότι έγινε, ήταν ποινές χάδι! Και ο κ. Βρυωνίδης απέδειξε ακόμα μια φορά, πώς μπορούν να ερμηνευτούν αλλιώς οι κανονισμοί, όταν οι κατηγορούμενοι προέρχονται από μπλε κύκλο.