Home TOP NEWS Ίσως η τελευταία “ανασύνταξη”

Ίσως η τελευταία “ανασύνταξη”

ag6-omonoia-apollon-kazamias (45)


Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στις πρώτες διακοπές για εθνικές υποχρεώσεις να μιλάμε για “ανασύνταξη”. Είναι τέτοια βλέπετε τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς, που χρειάζεται ηρεμία, δουλειά και βελτίωση. Και αυτή η διακοπή, μας βρίσκει πάνω κάτω στα ίδια δεδομένα. Το -7 από τη κορυφή πάντως, λέει ξεκάθαρα πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για “ανασύνταξη” που θα μας δοθεί.

Με την επανέναρξη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει προσθέσει στο δυναμικό της πολύτιμες μονάδες, μονάδες εντεκάδας αν προτιμάτε. Έχει και δυο εβδομάδες μπροστά της να ηρεμήσει και κυρίως να δουλέψει στις αδυναμίες. Επιβάλλεται να επιστρέψει πιο σοβαρή, πιο συγκεντρωμένη και καλύτερη. Η εικόνα μέχρι στιγμής δεν ήταν η αναμενόμενη και ήδη έχει χαθεί πολύ έδαφος.

Μόνο το τεχνικό τημ και οι παίκτες, ξέρουν πως θα εμφανιστεί η ομάδα σε 10 μέρες. Μόνο αυτοί μπορούν να βγουν από το σκοτεινό σημείο στο οποίο έχουν βάλει τον εαυτό τους. Εμείς μπορούμε απλά να ελπίζουμε πως θα δείξουν επιτέλους παλμό και θα παίξουν το ποδόσφαιρο που περιμένει ο κόσμος.