Home TOP NEWS Γιατί τους αφήνετε να μπουν στο μυαλό σας;

Γιατί τους αφήνετε να μπουν στο μυαλό σας;

ag6-omonoia-apollwn-d (26)


Έκανε λάθη ο Βασίλης Δημητρίου; Προφανώς έκανε, κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο. Θα μπορούσε να αποβάλει το Σακέτι στο 84′, κιτρίνισε εύκολα τον Οικονομίδη στο πρώτο ημίχρονο, λίγο αργότερα χαρίστηκε στον Πέδρο. Έκρινε όμως το αποτέλεσμα με τα λάθη του; Σίγουρα όχι.

Προτιμούμε να σταθούμε στον τρόπο που προσεγγίσαμε εμείς τα λάθη του, σαν ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι όντως εκνευριστικό ο διαιτητής να κιτρινίζει εύκολα ένα δικό μας παίκτη και λεπτά μόνο μετά να χαρίζεται σε αντίπαλο. Είναι όμως και επιλογή μας, να αφήσουμε τα όποια λάθη του να μπουν στο μυαλό μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ από το 20 μέχρι το 45 όταν και έγιναν τα λάθη, δεν βλεπόταν, γιατί οι παίκτες μας δεν είχαν καθαρό μυαλό. Αντί να πεισμώσουν, να παθιαστούν, κατέρρευσαν και δεν έπαιξαν μπάλα.

Οι λόγοι βέβαια δεν είναι άσχετοι με την γενική ψυχολογία της ομάδας μας. Είμαστε σε μια κατάσταση, που μια φάση ή μια λάθος απόφαση, είναι ικανή να εξαφανίσει κάθε ισορροπία στις αντιδράσεις μας και να τα πετάξει όλα στον αέρα. Ένα λάθος σφύριγμα, μια χαμένη ευκαιρία, ένα ατομικό λάθος και συμπεριφερόμαστε λες και μας κυνηγάει ο κόσμος όλος. Σε αυτό το σημείο, να πούμε πως είναι ευθύνη του τεχνικού τημ να ηρεμήσει την ομάδα του. Για αυτό παρά να αντιδρά και εκείνο ακραία, καλύτερα να βρει τους τρόπους να διατηρεί η ομάδα το καθαρό μυαλό.