Home TOP NEWS Γκουλόν σε ρόλο αμυντικού χαφ ή κεντρικού αμυντικού;

Γκουλόν σε ρόλο αμυντικού χαφ ή κεντρικού αμυντικού;

ag6-omonoia-apollon-kazamias (48)


Πώς και πώς περιμένει το τεχνικό τημ την είσοδο των μέχρι πρότινος τραυματιών στην ομάδα. Μαργκάσα και Γκουλόν ήταν στην αποστολή με το δεύτερο μάλιστα να παίρνει και λεπτά, ενώ ο Χριστοφή ανεβαίνει σιγά σιγά. Θεωρείται δεδομένο πως αν δεν προκύψει κανένα δυσάρεστο στις επόμενες προπονήσεις, οι δυο πρώτοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν περισσότερο κόντρα στον Ερμή.

Ο Ερόλντ Γκουλόν έπαιξε κόντρα στον Απόλλωνα στη μεσαία γραμμή (λίγο επιτελικός, λίγο αμυντικό χαφ), είναι όμως βέβαιο πως για εκεί προορίζεται και με την επανέναρξη; Ο άξονας δείχνει να χρειάζεται περισσότερα τρεξίματα και είναι αμφίβολο αν ο Γκουλόν, που ποτέ δεν ήταν τρεχαντήρι, μπορεί στη παρούσα φάση να τα δώσει. Αντίθετα ο Μαργκάσα, μπορεί να μην είναι όσο δημιουργικός ο Γάλλος ή όσο δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά είναι πραγματικό μηχανάκι. Εξαρτάται λοιπόν από το τι ψάχνει ο Καϊάφας.

Σε περίπτωση πάντως που δεν τον προτιμήσει για τα χαφ, ο Καϊάφας ίσως να σκεφτεί τη χρησιμοποίηση Γκουλόν στην άμυνα. Αν και η παρουσία του Ρόμαρικ σε συνδυασμό με την τοποθέτηση του Λομπιανίτσε στη φυσική του θέση έχουν σουλουπώσει την εικόνα, δεν αποκλείεται ο Γάλλος να διεκδικήσει την άλλη θέση μαζί με το Ρούνιε. Μέχρι το ματς απομένουν πολλές μέρες φυσικά, θα δούμε.