Home TOP NEWS Δεν αρκεί ένα “ξέσπασμα” απαιτείται διάρκεια

Δεν αρκεί ένα “ξέσπασμα” απαιτείται διάρκεια

ag6-omonoia-apollon-kazamias (31)


Θα μας πείτε ας έρθει το ξέσπασμα και βλέπουμε. Επειδή όμως ακούμε και διαβάζουμε συνεχώς αυτή τη λέξη (για να είμαστε ειλικρινείς, τη χρησιμοποιήσαμε και εμείς), καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε μες το μυαλό μας: δεν αρκεί ένα ξέσπασμα. Δεν αρκεί ένα παιχνίδι καλού ποδοσφαίρου και νίκης. Δεν αρκούν ούτε δυο, ούτε τρία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει από δω και πέρα να κυμαίνεται κάθε εβδομάδα σε υψηλά στάνταρντ απόδοσης. Για την ακρίβεια εδώ και καιρό έπρεπε να το κάνει, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που έγιναν ήδη. Δεν έχουμε κάνει ακόμα δυο συνεχόμενες νίκες και αυτό τα λέει όλα για το “ξέσπασμα”. Τι να κάνω για παράδειγμα μια νίκη κόντρα στον Ερμή αν μετά χάσω βαθμούς κόντρα στη Πάφο ή την ΑΕΚ;

Και κάπου εδώ μπαίνει το μεγάλο ερώτημα, μπορούμε; Αν κανείς αξιολογήσει το ρόστερ σίγουρα, αν κανείς δει τη μέχρι τώρα εικόνα όχι. Ο Αντρέας Δημητρίου έχει απόλυτο δίκαιο πως ο κόσμος έχει βαρεθεί να διαβάζει για τη ποιότητα του ρόστερ, οπότε οι μόνοι που ξέρουν την απάντηση αν μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να αρχίσει τώρα ένα σερί νικών, είναι ο Κώστας Καϊάφας, το επιτελείο του και οι ποδοσφαιριστές. Μπάλα αυτοί παίζουν. Ας αντιληφθούν λοιπόν πως τα όσα είδαμε ως τώρα δεν είναι αυτά που αναμέναμε. Ούτε συμβιβάζεται φέτος ο κόσμος με λίγες νίκες και 2-3 θέσεις πιο πάνω.