Home TOP NEWS Διώξτε τη πίεση, ανεβάστε απόδοση

Διώξτε τη πίεση, ανεβάστε απόδοση

ag7-ermis-omonoia-e (59)


“Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τη πίεση που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό το καιρό. Κακώς την έχει αν με ρωτάτε γιατί είναι πολύ νωρίς για πανικό”, είπε ο Απόστολος Μακρίδης στη διάσκεψη τύπου μετά το ματς. Να μας επιτρέψει να διαφωνήσουμε στο σημείο ότι κακώς την έχει ο κ. Μακρίδης. Όταν λέγεσαι ΟΜΟΝΟΙΑ ζεις με τη πίεση, όταν μένεις 7 βαθμούς πίσω νωρίς νωρίς, φυσιολογικό είναι να μεγαλώσει.

Θα συμφωνήσουμε μαζί του, πως αυτή τη στιγμή η πίεση επηρεάζει την ΟΜΟΝΟΙΑ και την καθιστά ευάλωτη, αν και δεν θεωρούμε πως όλα τα προβλήματα μας προκαλούνται από τη πίεση. Είναι γεγονός πως η ομάδα μας εμφανίζεται νευρική, αγχωμένη και είναι απόρροια της πίεσης. Η νίκη που έψαχνε λοιπόν ήρθε και καλά είναι να ανέβει και η απόδοση. Οι παίκτες έδειχναν ήδη πιο ευδιάθετοι μετά το τρίποντο και πρέπει να εκμεταλλευτούν το ψυχολογικό ντροπάρισμα.

Δεν θέλουμε να είμαστε αρνητικοί, ρεαλιστές είμαστε. Η νίκη είναι καλοδεχούμενη, ενδεχόμενη χαλάρωση όμως θα είναι καταστροφική. Μετά την Πάφο ακολουθεί ΑΕΚ και μετά Αποέλ. Αν ως τότε δεν καταφέρουμε να βελτιωθούμε, να βρούμε ρυθμό, να μπούμε με αυτοπεποίθηση, θα έχουμε πρόβλημα. Αποβάλτε την πίεση, ο κόσμος είναι δίπλα σας και το έδειξε και χθες, παίξτε μπάλα, δείξτε τι αξίζετε.