Home TOP NEWS Μία αποστολή, διαφορετική από τις άλλες

Μία αποστολή, διαφορετική από τις άλλες

2010-2011 » A_ROUND » OMONOIA-ERMIS_31-10-10 (1)
2010-2011: Ο Χριστοφή κόντρα στον Ερμή

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ερμή (19:00 18/10) και ο Κώστας Καϊάφας ανακοίνωσε την αποστολή της αναμέτρησης. Για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν ο Δημήτρης Χριστοφή.


Ο Τζίμης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στις επιλογές του τεχνικού τιμ, στο οποίο ανήκει η απόφαση για το πότε θα χρησιμοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Κωνσταντίνος Παναγή καθώς δεν ήταν τόσο σοβαρό τελικά το πρόβλημα του. Προτιμήθηκε να μείνει εκτός ο Μπαντιμπαγκά.

Γενικά διαβάζοντας τα ονόματα στην αποστολή, βλέπουμε τη διαφορά που έχει από τις προηγούμενες. Αυξημένες επιλογές για τον Καϊάφα λοιπόν και ελπίζουμε διαφορετική να είναι και η εικόνα της ομάδας.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Ερόλντ Γκουλόν, Ονησίφορο Ρουσιά, Άντραζ Κιρμ, Λουσιάνο Μπεμπέ, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Κίλιαν Σέρινταν, Τζάκσον Μεντί, Ιβάν Ρούνιε, Κριστοβάο Ράμος, Γεράσιμο Φυλακτού, Δημήτρη Χριστοφή, Καρίμ Χαφέζ, Έλντερ Γκαμπράλ, Κριστιάν Ρομαρίκ, Βίνσεντ Εζέ, Κωνσταντίνο Παναγή, Μάριο Δημητρίου, Αντρέας Παναγιώτου, Ρενάτο Μαργκάσα και Ούτσα Λομπτζιανίτζε.