Home TOP NEWS Πανέτοιμη για το ξέσπασμα

Πανέτοιμη για το ξέσπασμα

goal-batumi (6) - kazamias


Όπως αναμενόταν, ο Ερόλντ Γκουλόν είναι στην αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα. Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο Κώστας Καϊάφας ανακοίνωσε ποιοι πάνε ξενοδοχείο και σε αυτούς είναι και ο Γάλλος, ο οποίος μάλιστα κτυπάει και εντεκάδα.

Υπήρξε ένα απρόοπτο με τον Κριστοβάο Ράμος και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα αγωνιστεί. Ο Ρενάτο Μαργκάσα μπήκε στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους, δεν αναμένεται να παίξει.

Επικρατεί αισιοδοξία πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποδώσει ποδόσφαιρο ανάλογο της ποιότητας της, θα πάρει τη νίκη και θα κάνει το ξέσπασμα που ψάχνει για να ηρεμήσει και να δει τη συνέχεια πιο αισιόδοξα. Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η αναφορά στο Ράμος:

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Ερόλντ Γκουλόν, Ονησίφορο Ρουσιά, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Άντραζ Κιρμ, Λουσιάνο Μπεμπέ, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Κίλιαν Σέρινταν, Τζάκσον Μεντί, Ιβάν Ρούνιε, Κριστοβάο Ράμος, Γεράσιμο Φυλακτού, Φάνο Κατελάρη, Καρίμ Χαφέζ, Έλντερ Γκαμπράλ, Κριστιάν Ρομαρίκ, Βίνσεντ Εζέ, Κωνσταντίνο Παναγή, Μάριο Δημητρίου, Ρενάτο Μαργκάσα και Ούτσα Λομπτζιανίτζε.

Ο Κριστοβάο Ράμος, μετά από κτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.