Home TOP NEWS Πρώτα να σηκωθούν τα κεφάλια

Πρώτα να σηκωθούν τα κεφάλια

ag6-omonoia-apollon-kazamias (38)


Να το ξεκαθαρίσουμε ευθύς εξαρχής: δεν θεωρούμε πως η βαθμολογική συγκομιδή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι απόρροια της ψυχολογίας της. Οι αδυναμίες άλλωστε είναι που έφεραν τα άσχημα αποτελέσματα και έβαλαν σε πορεία καθόδου την αυτοπεποίθηση των παικτών. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δουλευτεί όμως είναι ακριβώς αυτό το κομμάτι.

Βρισκόμαστε σε μια φάση που οι παίκτες νιώθουν κυνηγημένοι από την τύχη, από κάθε φάλτσο σφύριγμα, από κάθε λάθος τους στο γήπεδο. Ένα από τα πιο πάνω να πάει στραβά καταρρέει ολόκληρο το σύμπαν. Έχουμε δεχθεί αστεία γκολ από ατομικά λάθη, έχουμε χάσει τα άχαστα λόγω έλλειψης καθαρού μυαλού και αυτά δεν είναι άσχετα με τη τωρινή ψυχοσύνθεση της ομάδας. Δεν λέμε πως θα παίζαμε σούπερ μπάλα, κάναμε ήδη λόγο για τις αδυναμίες. Η ισοπαλία με την Δόξα όμως θα μπορούσε να αποφευχθεί αν είμαστε ψυχολογικά καλά, θα μπορούσαμε να καρπωθούμε όλους τους βαθμούς, σε ένα από τα ντέρμπι.

Δουλειά στη ψυχολογία λοιπόν, παράλληλα με τη δουλειά στις αγωνιστικές αδυναμίες. Αν δεν σηκώσουν όλοι τα κεφάλια, αν δεν σκεφτεί και το τεχνικό τημ καθαρά, δεν θα εντοπίσουν, ούτε θα διορθώσουν τα προβλήματα. Ας “μαζευτούν”, να συγκεντρωθούν, να τα συζητήσουν, να δουν πως θα ανέβουν ψυχολογικά και να βρουν και τι κάνουν λάθος.