Home TOP NEWS Στην πρώτη αρνητική συγκυρία… καταρρέει

Στην πρώτη αρνητική συγκυρία… καταρρέει

ag6-omonoia-apollon-kazamias (37)


«Η ομάδα μου είναι σε μια κατάσταση, που στην πρώτη αρνητική συγκυρία καταρρέει. Πνευματικά, ψυχολογικά, όλη η ομάδα είναι κάτω», δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, σαν να μιλούσε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πράγματι στο τριφύλλι είναι τόσο κακή η ψυχολογία των παικτών που ακόμα και μία κακή απόφαση του διαιτητή, τους ρίχνει.

Καταρχήν κάποιος για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα θα πρέπει να το παραδεχθεί και να σταματήσει να ψάχνει για δικαιολογίες. Αυτός είτε λέγεται προπονητής, είτε εφορία, είτε οπαδός, είτε διοίκηση. Η δουλειά αυτές τις ημέρες πρέπει να αφορά πρώτα στην ανύψωση του ηθικού των παικτών.

Έτυχε μήπως να δείτε κάποιο από τους διεθνείς μας να μιλάει για την Εθνική του ομάδα; Προσέξατε πως δεν είχε το παραμικρό κόμπλεξ όταν οι ερωτήσεις ήταν για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα; Όταν όμως στην κουβέντα έρθει η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλάζει η έκφραση στο πρόσωπο τους.

Αυτή η κατάσταση κάνει τους καλούς παίκτες να φαίνονται κακοί. Πρέπει η διακοπή να είναι ως ευκαιρία για όλους όσους έρχονται σε επαφή με την ομάδα, ακόμα και για τους φιλάθλους. Τους περιμένει όλους πάρα πολλή δουλειά σε αυτό το τομέα.