Home TOP NEWS Αυτό το “νέο ξεκίνημα” να είναι διαφορετικό

Αυτό το “νέο ξεκίνημα” να είναι διαφορετικό

ag10-omonoia-apoel-G (16)


Έχει ακούσει τόσες πολλές φορές για “νέο ξεκίνημα” ο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία χρόνια, που ούτε πιστεύει πλέον σε αυτά, ούτε δίνει σημασία στην έκφραση. Πραγματικά προσπαθήσαμε πολλάκις να γυρίσουμε σελίδα, πότε με αλλαγές προπονητών, πότε με άλλα ταρακουνήματα χωρίς αποτέλεσμα. Καταλαβαίνει πλέον και ο τελευταίος πως για να μην χρειάζεται να ξεκινούμε ξανά και ξανά από την αρχή, εκείνο που χρειάζεται είναι αλλαγές στη γενική λειτουργία του σωματείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Καθαρά ποδοσφαιρικά πάντως, η έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και του τεχνικού επιτελείου του, έχει φέρει μια ηρεμία. Σε αυτήν καλούνται ο Σέρβος τεχνικός και οι παίκτες του να κτίσουν και να παρουσιάσουν θέαμα πολύ καλύτερο από αυτό που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ο καλύτερος τρόπος να παραταθεί η διάρκεια της ηρεμίας και να κερδίσουν χρόνο για να δουλέψουν, είναι οι νίκες. Και είναι τέτοιο το πρόγραμμα, που προσφέρεται για την ομάδα μας να κολλήσει συνεχόμενες.

Για να το καταφέρει, προφανώς πρέπει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο παιχνίδι με το Αποέλ. Να μπει στο γήπεδο το ίδιο παθιασμένα, αλλά πιο συγκεντρωμένα, να κερδίσει τον Άρη και να συνεχίσει τη δουλειά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ευκαιρία να κάνει “νέο ξεκίνημα” διαφορετικό από τα προηγούμενα που δεν οδήγησαν πουθενά.